Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

OK dam znać
    NIKON

Domyślnie

Zawsze mozna pomacac w Komputroniku czy X-kom Czytalem wlaśnie ze 24.X premiera Nexusa 32 GB - ciekawe ile bedzie kosztował?

Kuba a miejsca starcza ? Bo jest 13GB no nie ?

Brak 3G nie doskwiera ?

Domyślnie

myślę, że 16gb( czyli na starcie rzeczywiście ok 13 wolnego ) wystarczy mi do końca świata. każdy ma jakieś indywidualne zużycie mi wystarczy zestaw podstawowych apek, kilka gier, a filmów nie muszę tam nosić, nawet jeśli pojadę gdzieś na dłużej to kilka sztuk .avi spokojnie się zmieści.

co do 3G - sam nie wiem czy chciałoby mi się utrzymywać specjalnego sima tylko dla nexusa, raz miałem sytuację, że potrzebowałem w nim net poza domem to zrobiłem sobie hotspot z telefonu. na pewno fajnie byłoby 3G mieć "na wszelki wypadek" i na pewno uważam to za wadę tego urządzenia.
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Mam od około tygodnia Nexusa 7 (16GB). W zasadzie zastrzeżeń brak, oprócz kamerki z tyłu. Tak to same superlatywy. Płynnie szybko, bez problemów. Nawet brak 3G mi nie przeszkadza, bo net udostępniam z komórki w razie potrzeby, a na co dzień wi-fi hula.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Dzisiaj sobie obejrzałem nexusa w rtv euro, jest jakaś promocja na niego i schodzi po 899zeta, ale mam wrażenie, że w porównaniu z super amoledowymi ekraniami w samsungach jakieś to wyblakłe to asusowe maleństwo , mam sgs2 i kurcze no widać różnicę. I chyba przez to wstrzymałem się chwilowo z kupnem, bo miał mi służyć do pokazywania klientom slideshowków lub/i zdjęć na spotkaniach no i mam zagwozdkę.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Zastanawiałem się i nad nim. Cel podobny, miec coś zawsze aby pokazać klientom gdy umówię się poza domem. Stwierdziłem jednak, ze 7 cali to za mało i wlazłem w 10 calowego Asusa TF300T. Do zestawu kupiłem też klawiaturkę i jestem zadowolony. Mam wersję bez modemu jednak w razie potrzeby modem zrobię z tel. Jestem pod ogromnym wrażeniem, mam porównanie do taniego 10' taniego tableta to tutaj jest bajka. I kolorki i predkość działania.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Budziko, ale uważasz, że z tego Twojego 10calowca tf300t biją w oczy lepsze kolory, nasycenie itd., niż z nexusa7 ? Miałeś okazję do takiego porównania ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

A ja rozumowalbym odwrotnie, to nexus ma poprawne kolory i nasycenie w porownaniu do za mocno podkreconych barw amoled
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

no ale w stosunku do ipada tez ma blade kolorki, ja bym się zastanawiał nad porównaniem go do monitora ips skasowanego w miarę poprawnie.

Domyślnie

bezposredniego porównania nie robiłem. Leżały w MM daleko od siebie Robiłem jednakporównanie z tanimi tabami (wyposażonych w ips) i dla mnie to co one wyświetlają to tragedia. Dlatego pozbyłem się szybko w cholerę taniości i dołożyłem trochę do droższego. Kwestii kolorów i ich dokladnego odwzorowania nie brałem tak mocno pod uwagę, wyszedłem z załozenia, że ma być to coś podobnego do tego co widzę na kompie... Tanie tab. nie oferują tego. 7" wydawal mi się za mały, osobiście wolę 10"

asus + tapatalk
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów