Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Asus Google Nexus 7

Witam

wiem ze temat tabletów był omawiany po wielokroć. Mam prośbę do osób które użytkują powyższe urządzenie lub w dniu dzisiejszym lub najbliższych zakupią w polskiej dystrybucji owo cudo o opinie na temat.

Wiem ze to urządzenie bez 3G(przeżyję) bez slotu na karte(z 16GB dam rade), ale za to dobry (tak pisza) procesor, dobry wyświetlacz oraz najnowszy android co przemawia by go kupić. Pytanie czy używany kilka godzin się nie nagrzewa ? Czy po zainstalowaniu kilkunastu/dziesięciu aplikacji nie zamula ?

Dzięki za wszelki odpowiedzi bo cały czas myślę czy wydać 999 i zakupić powyższy 7 calowy czy dozbierać i zakupić Samsunga Galaxy 10.1 za 1699 a to jednak jest różnica, chyba że w tym przedziale cenowym proponujecie(coś sprawdzonego) Wy

pozdrawiam
    Marcin Gucwa

Domyślnie

Ja używam i jak na razie same superlatywy, pierwsza rzecz , która mnie lekko oburzyła to brak autrotacji ekranu musisz sobie wgrać program , ale to było mówione już wielokrotnie przed pojawieniem się tabletu w sprzedaży, duże ograniczenia systemu, dla odważnych aktywacja roota i pełna zabawa z tabletem.

Jak na ten czas polecam
    -----------------
    D3, D800, D7000; N14-24/2.8, N24-70/2.8, N70-200/2.8, S8,MZ1500/8, SB 800, SB900

Domyślnie

Autorotacja jest wszędzie, ale nie w launcherze

Jak dla mnie jest super - kompaktowy, świetny ekran, mocne bebechy i gwarantowane aktualizacje. Jedyny, niewielki minus to brak tylnej kamery - i nie chodzi nawet o zdjęcia, a korzystanie z apek typu skanery kodów QR, miarki itp.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Do olkuszanin - a od kiedy używasz ?
    Co mogę rozumieć przez duże ograniczenia systemu ?

Domyślnie

Witam

nikt od 1.10 nie zakupił z forum wspomnianego tableta i go nie używa by napisać co nieco o dzialaniu ?

Oszczędny w słowach Awatar Star Dust
    Miasto
    Warrington, UK

Domyślnie

ja co prawda nie posiadam ale kolega z pracy ma. mialam okazje 'bawic sie przez ok 2h.

Tak wiec:
    po 2h zrobil sie lekko cieplawy ale nie goracy (tak samo jak ipad 2)
    ekran naprawde super, wrazliwy na dotyk jak w ipad
    mialam otwartych kilka aplikcja skaczac miedzy nimi nic nie zmalulalo

w reku lezy lepiej niz ipad (rozmair idealny przynajmniej dla mnie)

Minus:
    brak tylej kamery niestety
    rzekomo aplikacji i progrmaow na ipada wiecej, ja tam nie wiem bo mimo posiadania ipada wielu aplkikacji na nim nie mam

Osobiscie gdyby nie fakt posiadania ipad 2 to napewno kupilam bym Nexusa 7. Jest super a niska cena naprawde zacheca

Samsunga masz na mysli tego super najnowszego z dolaczonym penem? bo jesli starszy model to nie polacem. Wspomniany kolega posiadal Szajsunga i po tygodniu pozbyl sie z usmiechem na ustach.
    D700 |S24-70mm f2.8|S70-200mm 2.8|Samyang 8mm 3.5 UMC Fish-eye CS II|N35mm 1.8|N60mm 2.8D|N85mm 1.8|SB700

Domyślnie

trochę więcej na temat google nexus 7 na stronie http://www.tablettest.pl/recenzja/google-nexus-7/
    Mam nadzieję, że informacje, które są tam zawarte przydadzą się

Domyślnie

kupilem w czwartek, bardzo sympatyczne urzadzenie, rozmiar idealny, mialem wczesniej przez jakis czas ipada i 7 cali nexusa bardziej mi pasuje. działa bardzo szybko i płynnie. co więcej ? czekam na ewentualne pytania.
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Kuba dasz pomacać ??????
    NIKON

Domyślnie

co mam nie dać. umówimy się pw.
    500px.com/kubasikorski

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów