Close

Strona 237 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1371872272352362372382392472873377371237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 361 do 2 370 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Niedlugo pewnie wyjdzie nastepca -6, wiec na sam poczatek taki 5N naprawde starczy, fajna ma teraz cene, chyba ze ktos lubi nowosci to juz co innego.. ale taki -6 zdjecia i tak bedzie robil podobne, wiec uwazam, ze wybor jest teraz naprawde prosty, masz wiecej pieniedzy 6, ale zeby ladowac sie w raty? ja bym wolala wtedy wziac 5N
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Niedlugo pewnie wyjdzie nastepca -6, wiec na sam poczatek taki 5N naprawde starczy, fajna ma teraz cene, chyba ze ktos lubi nowosci to juz co innego.. ale taki -6 zdjecia i tak bedzie robil podobne, wiec uwazam, ze wybor jest teraz naprawde prosty, masz wiecej pieniedzy 6, ale zeby ladowac sie w raty? ja bym wolala wtedy wziac 5N
    Dużo obiecuję sobie po tym dodatkowym pokrętle funkcyjnym - przyzwyczaiłem się już tak pracować. Wi-fi też trochę mnie interesuje a cena 5n i 5r jest zbliżona.

Domyślnie

słuchajcie, powoli doposażam swojego nexa. Już leci do mnie ten śmieszny fuji na c-mount. Teraz poszukuje jakiejś sprytnej skórzanej kabury. Zależy mi, żeby nie była tak duża, jak te co mieszczą całego kita. Szukam jakiejś mniejszej. Poleci ktoś coś?
    Mamiya + Sony

Domyślnie

a to informacja z wrzesnia, wiec pewnie stare:

Na 2013 Sony zapowiada do Nex-a, nastepujace obiektywy:
    Carl Zeiss 12 2.8
    Carl Zeiss 32 1.8
    Carl Zeiss 50 2.8 Macro

(Z hiszpanskich stron).
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

ale czytałem niestety też, że będą w cenach zbliżonych do 24 1.8
    Mamiya + Sony

Domyślnie

tak niestety, zapomnialam dopisac, cena to okolo 1000€.

Domyślnie

Mnie to dziwi, że po wejściu 5R i 6 cena 5N za bardzo nie spadła.

Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Board Express

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Mnie to dziwi, że po wejściu 5R i 6 cena 5N za bardzo nie spadła.

Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Board Express
    ja to widze wielki spadek, o 250€ mniej w .es kosztuje jakies 400 € + kit.
    Poza tym sa swieta, po swietach po Reyes Magos zwlaszcza cena spadnie na pewno.. tzn. po 5 stycznia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    ..Tak, wiem, mam backfocusa - to po serwisie...
    To nex tez moze cierpiec na te przypadlosci AF?
    Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 14-12-2012 o 08:44
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    To nex tez moze cierpiec na te przypadlosci AF?
    TO był backfocus ręczny.

Strona 237 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1371872272352362372382392472873377371237 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów