Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Super zdjęcia, właśnie takie jakie bym oczekiwał zobaczyć w dobrze wydrukowanym katalogu.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

fajna sesja -zazdroszczę
    jedynie 1 mi się niezbyt podoba
    i 10 - dziwnie wygląda dolna część kadru
    Całość naprawdę dobrze zrealizowana

Cytat Zamieszczone przez dMryka Zobacz posta
    jaram sie, tez jestem ciekaw setupu
    kiedyś to był tekst "spalam się"
    pozostaje jeszcze "zapalam się"

Domyślnie

Fajne foty, fajne kolorowe ubranka, warunki do jazdy moc- aaaaa już chce się jechać na nartki

Foty z jazdy bardzo, bardzo na tak Pomysł z czapkami miazga

Domyślnie

Amadeusz, nikogo nie lubię wkurzać, przecież sezon dopiero się zaczyna i po prostu zachęcam Was do wyjazdu w góry ;]

Setup jest trochę nietypowy, tzn kluczem do sukcesu było odpowiednie miejsce, pogoda i pora dnia. Na zdjęciu 15 dobrze widać setup oświetleniowy, czyli słońce jako kontra a stok na przeciwko (odbijający się w okularach) działał jak blenda. Dodatkowo śnieg leżący na ziemi też odbija dużo światła, co pozwala uzyskać tak czyste i dobrze oświetlone zdjęcia. Foty z mocno granatowym niebem to też zasługa odpowiedniej pory dnia, pogody i oczywiście filtra polaryzacyjnego. Natomiast żeby mieć tzw "sztruksik" na stoku musieliśmy tam być pierwsi, ale dla takich zdjęć zdecydowanie opłacało się wstawać nocą ;]

Domyślnie

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem...

Nie błyskałeś żadnym lampiszonem???
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photez Zobacz posta
    Amadeusz, nikogo nie lubię wkurzać, przecież sezon dopiero się zaczyna i po prostu zachęcam Was do wyjazdu w góry ;]
    Tak mnie wkurzyłes, że wczoraj otworzyłem sezon narciarski!
    red light, dark room...

Domyślnie

Ciekawe fotki, niektóre wyszły jakby były robione do jakiejś reklamy sprzętu zimowego/ odzieży zimowej . Na zdjęciach typu nr.9 cień kijka jest fajnie pixelowaty
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 08-12-2012 o 11:07 Powód: "odzierzy"
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

AdamoN - bardzo dobrze, do zdjęć na śniegu nie używałem żadnej lampy błyskowej.

Travis zdjęcia były robione do katalogu

update: widzę, że zaktualizowali stronkę http://www.waveboard.de/
    Ostatnio edytowane przez photez ; 08-12-2012 o 13:54 Powód: update

Domyślnie

gratuluję, naprawdę super sesja ….. możesz coś napisać o zdjęciu 18-tym …... co to za efektowne sztuczne ognie (już gdzieś widziałem na zdjęciach ten efekt) czym doświetliłeś osoby z przodu i jakie ustawienia bo brak exifu ???…..pozdrawiam

Domyślnie

Kompletnie mi to do tego działu nie pasuje. Kojarzy mi się ze zdjęciami pamiątkowymi (jest dział dot. fotografii albumowej od takich zdjęć), światło raczej przypadkowe, wiele zdjęć wyszło bardzo płasko. 10 i 12 jest fajne, jakby całość była utrzymana w podobnym klimacie, to jak najbardziej by mi to pasowało do tego działu.

PS. Max 10 zdjęć się wrzuca w tym dziale.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów