Close

Strona 1441 z 1948 PierwszyPierwszy ... 441941134113911431143914401441144214431451149115411941 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 401 do 14 410 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Rozmawia dwóch kumpli:
    - Wiesz Franek chyba rozwiodę się z żoną. Zrobiła się strasznie marudna i od 6 miesięcy zanudza mnie o to samo.
    - O co?
    - żebym wyniósł choinkę na śmietnik.

- Dowiedziono, że na ogół żony odchodzą od mężów alkoholików - mówi prelegent.
    Głos z sali:
    - A ile trzeba wypić?

Facet wraca z lotniska taksówką i mówi do kierowcy:
    - Panie, moja stara pewnie leży teraz z gachem. Tu jest stówa, chodź pan na górę, będziesz świadkiem.
    Auto zajeżdża pod dom i obaj mężczyźni idą do sypialni. Tam, pod kocem, leży piękna kobieta. Mąż podbiega do łózka, ściąga koc i między nogami kobiety widzi skulonego gacha.
    - Mam was! - wrzeszczy facet, wyciąga pistolet i przystawia go do głowy nieszczęśnika.
    - Nie zabijaj go! - mówi żona - On daje mi kupę kasy. Pamiętasz nasze nowe auto? To on zapłacił. Pamiętasz nową wannę i dywan? To też on. Nasz nowy jacht to także za jego pieniądze...
    Facet ogląda się na taksówkarza i pyta:
    - Co by pan zrobił na moim miejscu?
    - Ja - mówi szofer - naciągnałbym na faceta koc, bo się jeszcze przeziębi...

żona do męża:
    - Piłeś !!!!!!!
    - Nie piłem - odpowiada mąż.
    - To powiedz Giblartar!
    - No dobra, piłem!

Jedzie sobie młode małżeństwo samochodem. Przejeżdżają obok "tirówek". żona pyta:
    - Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane?
    - Robią ludziom przyjemności za pieniądze.
    - A dużo można na tym zarobić
    - Oj, bardzo dużo, kochanie.
    - To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na spłacie, a czasy takie niepewne...
    Mąż unosi brwi ze zdziwienia:
    - No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam.
    - A co muszę zrobić? - pyta zona.
    - Stań tu, ja stanę 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "stówa" i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie.
    - Ok.
    żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się samochód. żona podchodzi, a kierowca pyta:
    - Ile?
    - Stówa.
    - Ale ja mam tylko siedem dych.
    - Pan poczeka, muszę porozmawiać z menadżerem.
    żona biegnie do męża i pyta:
    - Józek, ale on mówi, że ma tylko 70. Zrobić to?
    - Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za 70 to mu weźmiesz do ręki.
    żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych. Gość się zgadza, wyciąga interes... oczom żony ukazuje się instrument długi aż do kolan klienta. żona wytrzeszcza oczy i mówi:
    - Muszę porozmawiać z menadżerem.
    Biegnie zdyszana do męża i woła:
    - Józek, nie bądź świnia, pożycz mu te trzy dychy!

żona: Co byś zrobił gdybym umarła? Ożeniłbyś się ponownie?
    Mąż: Na pewno nie!
    żona: Dlaczego nie - nie podoba ci się małżeństwo?
    Mąż: Podoba mi się.
    żona: To dlaczego byś się znów nie ożenił?
    Mąż: No dobrze, ożeniłbym się.
    żona: Naprawdę? (ma skrzywdzoną minę)
    Mąż: (głośno westchnie)
    żona: Spałbyś z nią w naszym łóżku?
    Mąż: A gdzie indziej mielibyśmy spać?
    żona: Zdjąłbyś moje zdjęcia i zamiast nich wywiesił jej zdjęcia?
    Mąż: To by było chyba w porządku.
    żona: A pozwoliłbyś jej grać moimi kijami do golfa?
    Mąż: Kije są do niczego, ona jest mańkutem.
    żona: - - - cisza- - -
    Mąż: O *****.

Facet lekko na bani wraca do domu. żona od razu, sra-ta-ta-ta, pijak, tylko wódka ci w głowie... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi:
    - OK, przyniosłem test, zara zobaczymy jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!
    żona:
    - Zobaczymy, czytaj.
    - Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty.
    - Ha, no chociażby dolar i euro.
    - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych.
    - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać.
    - Wierze. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii... Milczysz? Ha, wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych zainteresowań!

Rozmawiają trzy przyjaciółki. Jedna z nich mówi:
    - Czy wy wiecie, że jak kocham się z moim Józkiem, to on ma bardzo zimne jajka?
    Na to druga:
    - No mój Staszek też ma zimne jajka podczas kochania.
    Na to trzecia:
    - A ja to nawet nie wiem, ale sprawdzę.
    Na drugi dzień spotykają się, a ta trzecia ma podbite oko. Koleżanki pytają:
    - Co ci się stało?
    - Kocham się z moim starym, chwytam go za jajka i mówie: "Stary! Ty masz tak samo zimne jajka jak Józek i Staszek"
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    żona do męża:
    - Piłeś !!!!!!!
    - Nie piłem - odpowiada mąż.
    - To powiedz Giblartar!
    - No dobra, piłem!
    Coś wypiłeś?

Domyślnie

Leży sobie gościu na plaży, podchodzą do niego jakieś ekstra laseczki w strojach
    bikini i jedna mówi: "jak puścisz bąka, to ściągamy staniki". Gość zdziwiony
    troszkę, niemniej bonga sprzedał. Dziewczyny zgodnie z umową ściągnęły staniki.
    Pojawiła się następna propozycja: "jak jeszcze raz puścisz bąka, to ściągamy majtki". Gość: prrrruuuuuukkk. "A teraz jak puścisz serię bąków, to będziesz mógł nas podotykać". No to gościu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle słyszy: "Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!"
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Stary doświadczony lekarz pyta się swojego młodego, dopiero rozpoczynającego karierę kolegi, jak mu idzie praktyka.
    - Jakoś nieszczególnie. Wczoraj odbierałem pierwszy poród. Matka i dziecko umarli, a w dodatku z ręki wyśliznęły mi się szczypce, uderzyły w głowę i zabiły ojca...
    - To rzeczywiście nieszczególny przypadek. Proszę to jest adres, proszę iść odebrać tam poród i wieczorem poinformować mnie o wyniku.
    Wieczorem młody medyk dzwoni do profesora:
    - No i jak panu poszło? - pyta się profesor.
    - Zdecydowanie lepiej. Ojciec żyje.

Facet dostał na urodziny papugę. Szybko zorientował się, ze ma ona okropny nawyk przeklinania i rzuca mimochodem co drugie słowo. Cóż miał jednak zrobić - wyrzucić żal, zawsze to jakiś towarzysz, zresztą prezent. Wiele dni starał się walczyć ze słownictwem papugi. Mówił do niej miłe słowa, puszczał łagodną, klasyczną muzykę, robił wszystko, żeby dać papudze dobry przykład. Słowem - pełna poświęcenia terapia i wszystko na nic.

Pewnego dnia, kiedy papuga wstała lewą noga i była wyjątkowo wredna, facet nie wytrzymał. Zaczął krzyczeć, ale papuga darła się głośniej. Potrząsnął nią. Wtedy nie dość, ze go zbluzgała, to jeszcze dostał parę razy dziobem. Zdesperowany wrzucił ptaszysko do zamrażarki, zatrzasnął drzwi, oparł się o nie i zsunął w dół. Papuga rzuciła się kilka razy o ściany zamrażarki, coś zabełkotała i nagle wszystko ucichło.

Facet ochłonął trochę, zaczął mieć wyrzuty sumienia. Otworzył szybko drzwi zamrażarki. Papuga milcząc weszła na jego wyciągnięte ramie i powiedziała:
    - "Najmocniej przepraszam, ze uraziłam pana moim słownictwem i zachowaniem. Proszę o przebaczenie, dołożę wszelkich starań,aby się poprawić i nie dopuścić do podobnych scen w przyszłości".
    Facet był w szoku, już otwierał usta, żeby zapytać, co spowodowało tak radykalna zmianę, kiedy odezwała się papuga:
    - "Czy mogę pana uprzejmie zapytać: co zrobił kurczak?"
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

A propo papug.
    Pewien facet co jakiś czas spotykał się w domu z różnymi niewiastami. A papuga jak to one potrafą w najmniej odpowiednich chwilach, potrafiła barwnie opisywać na głos jego wyczyny. Oczywiście robiła to w obecność innych gości. Postanowił więc przywiązać ptaka do kaloryfera z łbem włożonym pomiędzy jego żeberka.
    Podczas jednego ze spotkań nieszczęśliwie zsunęła się kołdra. Partnerka prosi partnera :
    - Popraw nogą, nogą !
    Papuga po usłyszenia jej słów zamruczała po nosem :
    - K....a - Łeb se ukręcę , ale ten numer muszę zobaczyć !

Tapatalk

Domyślnie

Blondynka bierze udział w teleturnieju. Prowadzący zadaje pytanie:
    - Myli się tylko raz.
    Kobieta myśli, myśli i... odpowiada:
    - Brudasy!
    POZDROWIENIA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audifan91 Zobacz posta
    Wersja z trumna

Panienka, pod wpływem "Czterech pancernych i psa", będąc samotną, napisała w ogłoszeniu matrymonialnym:
    - Poszukuje mężczyzny tak przystojnego jak Grigorij, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.
    Po miesiącu dostała odpowiedź:
    - Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigorij, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!

Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła:
    - Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia!
    - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego.
    - No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! Rybka nie kryła zdziwienia.
    - Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek.
    - Zgoda! Odrzekła złota rybka.
    Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda!
    POZDROWIENIA

POZDROWIENIA

Strona 1441 z 1948 PierwszyPierwszy ... 441941134113911431143914401441144214431451149115411941 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów