Close

Strona 941 z 1948 PierwszyPierwszy ... 441841891931939940941942943951991104114411941 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 401 do 9 410 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

1.600.000 odwiedzin a ja jestem +1
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Oszczędny w słowach Awatar eXtreme
    Miasto
    Olsztyn/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    PS. To nie jest kobieta
    No co Ty!? W takim razie jest z nim jeszcze gorzej niż myślałem.

Domyślnie

bez weryfikacji czy było czy nie

W Arkansas mezczyzna moze legalnie bic swoja zone,ale nie czesciej niz raz w mc-u

Nie wolno byc pijanym, posiadajac krowe.(Szkocja)

W Anglii mozna po pólnocy strzelac do kotów z luku xD

Kobieta zabawia sie z kochankiem, ale nagle slyszy, ze jej maz otwiera zamek w drzwiach. Kobieta w strachu: Boze, cofnij czas o godzine! Slyszy glos z nieba: Dobrze, ale kiedys utoniesz. Kobieta sie zgadza. Maz sie nie dowiedzial, a ona ciagle unikala wody. Pewnego dnia wygrala wycieczke na Karaiby. Obawiala sie, ale postanowila zaryzykowac. Podczas rejsu nastapil sztorm. Wtedy kobieta przerazona krzyknela: - Boze, chyba nie pozwolisz umrzec razem ze mna tym 300 niewinnym kobietom! Niewinnym? Od roku was, *****, zbieralem w jedno miejsce!

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i sie drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cie pocaluje tam, gdzie jeszcze nikt cie nie calowal! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: Chyba, *****, w koszyk...

Dzien kobiet, a tu jeden z podwladnych przynosi swojemu kierownikowi (mezczyznie) kwiaty. Na to kierownik zdumiony: Co pan, przeciez to Dzien Kobiet...? No wiem, ale pomyslalem, ze przyniose, bo z pana taka *****...

Dlaczego kobieta ma o jeden zwój w mózgu wiecej od konia? Zeby jak sprzata w kuchni to sie z wiadra nie napila.

Co to jest - 10 murzynów na polu bawelny? Stare dobre czasy.

W przeddzien naszej rocznicy uzgodnilismy z zona, ze ktokolwiek obudzi sie pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym. Nastepnego ranka obudzilem sie pierwszy, wiec delikatnie odsunalem kolderke......i wsadzilem jej penisa w buzie.

Siedzi facet na kiblu i steka. Steka coraz glosniej, nagle zona przez przypadek gasi swiatlo, a facet: O *****aaaa, ***** mac , ja *******e, aaaaa ***** mac!!! - zona zapala swiatlo, wchodzi o lazienki i sie pyta: Co sie stalo!? Co sie stalo? Maz na to wystraszony z ulga: O ***** , o ja *******e! Myslalem, ze mi oczy pekly...

Co jest najwazniejsze w seksie od tylu? Zeby byc z tylu.
    Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    Kapitalny pomysł
    Dzięki za film
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Ona: "Seks był super. Teraz leżymy koło siebie. On zamyślony spogląda do góry.
    O czym myśli? Z pewnością o naszym uniesieniu... Coś mu zajmuje myśli.
    Zaciska zęby. A może chodzi mu po głowie że już dwa lata jesteśmy razem?
    Może się wkurzył, że przybrałam na wadze. Nic nie mówi. Wciąż patrzy w górę..."

On: "Mucha na żyrandolu. Lezie. Jak to robi , że nie spadnie... "
    Pursue happiness with diligence

Strona 941 z 1948 PierwszyPierwszy ... 441841891931939940941942943951991104114411941 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów