Szukaj
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Kobieta i słodycze
Słodycze lubią wszyscy – czekoladki, lizaki, cukierki, krówki mordoklejki czy żelki to rzeczy, które zawsze będą kojarzyć nam się z czymś przyjemnym, chyba, że ktoś jest cukrzykiem, to może niekoniecznie. Jednakże cała reszta ludzi uwielbia słodycze i nie byłoby w tym z pewnością niczego nadzwyczajnego gdyby nie kobiety. Dla nich słodycze to niemal temat tabu. Na samo już słowo reagują jak szczerbaty na suchary. Z jednej strony bardzo by chciały, a z drugiej jakiś mały szczegół im nie pozwala. Co konkretnie? Przeczytajcie poniżej. Miłej lektury!
Łakocie w naszym życiu istniały praktycznie od zawsze. Gdy byliśmy mali dostawaliśmy je jako prezenty czy też nagrody, na przykład za dobre zachowanie. szczególnie uwielbialiśmy te przywożone przez rodziców z zagranicy. Jako dzieci mogliśmy je jeść w nieskończoność, za nic było nam czy są zdrowe czy też nie. Jedynym ograniczeniem była ich ilość i rodzice, którzy ze względów czysto zdrowotnych bardzo często nam je ograniczali. Dziś nie ogranicza nas już praktycznie nic, gdy zjemy czekoladę czy też całą paczkę żelków, czujemy jedynie zadowolenie. Nie mamy żadnych wyrzutów sumienia, nie boimy się, że przytyjemy czy też, że staniemy się przez to mniej atrakcyjni – jesteśmy mężczyznami.
Zupełnie inaczej jest jednak w przypadku kobiet. Jak wiadomo stworzenia te z natury są bardzo pazerne, a jeśli chodzi o słodycze to już w ogóle. Są w stanie pochłonąć dosłownie każdą ilość lodów, cukierków, żelków czy czekoladek i to właśnie najbardziej je przeraża. Doskonale zdają sobie sprawę, że gdy tylko zaczną jeść, to już nie przestaną. I dlatego właśnie same z siebie słodkości nigdy nie kupią. Oczywiście ich tłumaczenia są zgoła inne:
- Nie kupuję słodyczy, bo nie lubię!
- Ja ogólnie słodyczy nie kupuję i nie lubię, bo są niezdrowe...
- Fuuuuj, za słodkie to jest!
Szkoda tylko, że to wierutne kłamstwa. Najczęściej po prostu wpier*alają gdzieś po kryjomu, żeby się czasem nie podzielić albo starają się unikać miejsc gdzie słodycze są sprzedawane. Łażą po sklepie tak żeby dział z nimi jak najszerszym łukiem ominąć.
Głównym powodem niechęci kobiet do słodyczy jest właśnie miłość do nich. Kobieta jest w stanie odmówić seksu nawet najprzystojniejszemu mężczyźnie na świecie, ale wpier*olenia ukradkiem czekoladki nigdy sobie nie odmówi. Taka już ich natura.
Inna sprawa, że słodycze to również lekarstwo na całe zło, jakie niesie ze sobą świat.
- Co robią kobiety, gdy zerwie z nimi chłopak?
Wpier*alają słodycze!
-Co robią, gdy nie układa im się w pracy?
Żrą czekoladki!
-Co robią, gdy nic nie robią?
Jedzą słodycze…
Nic też dziwnego, że żeby utrzymać wagę muszą zapier*alać codziennie na siłowni albo w bardziej naturalnym dla nich środowisku – w kuchni.
Reasumując, bardzo współczuję Wam drogie panie, macie przesrane. Teraz już rozumiem, dlaczego tak bardzo liczycie kalorie i staracie się bardzo często bez sensu schudnąć – to wina toczonej w Waszych głowach codziennej walki pomiędzy pragnieniem łakoci a chęcią pozostania smukłymi i seksownymi laskami.
~Michaś
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Ostatnio zasłyszane:
Krakowska przekupka spod Hali Targowej wyjechała pewnego razu do Warszawy.
Po powrocie opowiada znajomym:
- Te warszawianki to niezłe ku...wy! Dziesięć ich było i już myślałam że ich nie przegadam!
Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 31-03-2013 o 15:03 Powód: literówka
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Spotyka się dwóch malców przed przedszkolem.
Jeden mówi:
- Wiesz, że mój tata pływa w marynarce?
- A mój w kąpielówkach.
- Stolica Rosji, na sześć liter, pierwsza ''M''?
- Mordor.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
POZDROWIENIA
POZDROWIENIA
Skontaktuj się z nami