Close

Strona 12 z 19 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 182

Wątek: Shanghai

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SKawka Zobacz posta
    Dla mnie naj - 6
    Dzieki za wizyte

Cytat Zamieszczone przez cobra427 Zobacz posta
    Hej shao, kopę lat Właśnie trafiłem na wątek, biorę się za przeglądanie ...cieszę się i nie ukrywam, że zawsze z przyjemnością oglądałem Chiny przez Ciebie widziane (jeszcze za starych dobrych czasów CF).
    Yooooooooooooooooo! Miliard lat Gdzie Ty sie podziewales/asz? Trzeba bedzie nadrobic (ale to zrobimy na PW).
    Wiele fot tutaj nie ma ale zapraszam do ogladania

Domyślnie

świetne prace. Miejsce podsuwa tematy, trzeba tylko to wyłuskać. Robisz to doskonale...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Yooooooooooooooooo! Miliard lat Gdzie Ty sie podziewales/asz? Trzeba bedzie nadrobic (ale to zrobimy na PW).
    Wiele fot tutaj nie ma ale zapraszam do ogladania
    Yooooooooooooooooo!
    U mnie mniej-więcej po staremu, czasem gdzieś pojadę, czasem coś sfocę (choć dawniej miałem zdecydowanie więcej...hmm ... czasu? zapału?). Właśnie rozważam wyjazd do Shanghai'u, a poszukiwania dobrych kadrów z tego miasteczka przywiodły mnie do Twojego właśnie (co za radość!) wątku... reszta na PW.

Co do zdjęć: kadry jak zawsze przyciągające oko, bardzo przyjemnie się je ogląda. Nie zawiodłem się ani trochę! Panoramki też miodne. Szkoda, że faktycznie niezbyt wiele wrzucasz... składam to na karb Twojego braku czasu połączonego z większym (niż, jak mi się wydaje, kiedyś bywało) zaangażowaniem w obróbkę zdjęć - przecież sensowna korekta perspektywy, ustawienie optymalnego WB itp. zabiera czas...

Generalnie - jest git!

Zaraz naskrobię PW.

Domyślnie

O kurczaczki. Super. Przywiódł mnie tu link z twojego podpisu i nie żałuję, że wpadłem
    Następna fotowyprawa do Chin, a shao za przewodnika Polecimy Dreamlinerem, wszystko się pięknie układa
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jak ten wątek uchował się tyle czasu przed moimi oczami !? Trudno mi teraz wybierać jakieś "the best of" i rozpisywać się o nich. Jak Ty Shao panujesz nad tymi wszystkimi światłami? Naprawdę rzetelnie pokazujesz rozwój, różnorodność zakątków "miasteczka" i połączenie tradycji z nowoczesnością. Od dziś mam Twój wątek w subskrypcji
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Trafiłem tu przypadkowo i - tak jak większość - jestem OCZAROWANY

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki za wizyte!

Sorry, ze ostatnio tak rzadko wrzucam, ale kompletnie nie mam czasu... Mam nadzieje, ze chociaz w swieta bede mial wolne (chociaz oficjalnie nie mam bo lecimy na chinskich zasadach).

Takie jedno, zeby nie bylo, ze tylko przyszedlem popisac

44. Pod koniec wrzesnia bylo zhongqiu jie czyli swieto poljesieni inaczej festiwal ksiezycowy i lysy (ten na niebie) musial musial sie pokazac z jak najlepszej strony, inaczej by go wylaczyli, zdjeli z nieba i schowali do magazynu

Odrobinke wieksze jakby ktos chcial.

Domyślnie

Znając obecne trendy w chińskim państwie (we wszystkim chcą być pierwsi) to nawet bym się mocno nie zdziwił Czy może masz ten fragment zrobiony w formie pionika?
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Pionik mam, zrobiony chwile wczesniej (zanim jeszcze chmury byly w kadrze ), ale tak dawali swiatlem po galach wtedy, ze az oczy bola... dlatego wole same daszki

45.

Wieksze

Domyślnie

Pion 100 X lepszy. Czad!
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 12 z 19 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów