Szukaj
świetne prace. Miejsce podsuwa tematy, trzeba tylko to wyłuskać. Robisz to doskonale...
NIKON
Yooooooooooooooooo!![]()
U mnie mniej-więcej po staremu, czasem gdzieś pojadę, czasem coś sfocę (choć dawniej miałem zdecydowanie więcej...hmm ... czasu? zapału?). Właśnie rozważam wyjazd do Shanghai'u, a poszukiwania dobrych kadrów z tego miasteczkaprzywiodły mnie do Twojego właśnie (co za radość!) wątku... reszta na PW.
Co do zdjęć: kadry jak zawsze przyciągające oko, bardzo przyjemnie się je ogląda. Nie zawiodłem się ani trochę! Panoramki też miodne. Szkoda, że faktycznie niezbyt wiele wrzucasz... składam to na karb Twojego braku czasu połączonego z większym (niż, jak mi się wydaje, kiedyś bywało) zaangażowaniem w obróbkę zdjęć - przecież sensowna korekta perspektywy, ustawienie optymalnego WB itp. zabiera czas...
Generalnie - jest git!
Zaraz naskrobię PW.
O kurczaczki. Super. Przywiódł mnie tu link z twojego podpisu i nie żałuję, że wpadłem
Następna fotowyprawa do Chin, a shao za przewodnikaPolecimy Dreamlinerem, wszystko się pięknie układa
![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jak ten wątek uchował się tyle czasu przed moimi oczami !? Trudno mi teraz wybierać jakieś "the best of" i rozpisywać się o nich. Jak Ty Shao panujesz nad tymi wszystkimi światłami?Naprawdę rzetelnie pokazujesz rozwój, różnorodność zakątków "miasteczka" i połączenie tradycji z nowoczesnością. Od dziś mam Twój wątek w subskrypcji
![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Trafiłem tu przypadkowo i - tak jak większość - jestem OCZAROWANY
Dzieki za wizyte!
Sorry, ze ostatnio tak rzadko wrzucam, ale kompletnie nie mam czasu... Mam nadzieje, ze chociaz w swieta bede mial wolne (chociaz oficjalnie nie mam bo lecimy na chinskich zasadach).
Takie jedno, zeby nie bylo, ze tylko przyszedlem popisac
44. Pod koniec wrzesnia bylo zhongqiu jie czyli swieto poljesieniinaczej festiwal ksiezycowy
i lysy (ten na niebie) musial musial sie pokazac z jak najlepszej strony, inaczej by go wylaczyli, zdjeli z nieba i schowali do magazynu
![]()
Odrobinke wieksze jakby ktos chcial.
Znając obecne trendy w chińskim państwie (we wszystkim chcą być pierwsi) to nawet bym się mocno nie zdziwiłCzy może masz ten fragment zrobiony w formie pionika?
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Pion 100 X lepszy. Czad!
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami