Ale ona stoi w wodzie tam...Bo znajac Twoje zamilowania to raczej nie mowisz o hotelu
![]()
Szukaj
Ale ona stoi w wodzie tam...Bo znajac Twoje zamilowania to raczej nie mowisz o hotelu
![]()
Tam w wodzie, tu nad wodą, mała różnica![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Nareszcie są nowe zdjęcia! Naprawdę lubię wracać do tego wątku.![]()
Ehhh, przebrnąłem przez cały wątek, ale warto było... (zawiodłem się jedynie z powodu... małej ilości stron w wątku. )Wspaniale mieszkać w takim miejscu, choć pewnie dużo pracy ogranicza wypady. Świetne zdjęcia i ... fajnie by było gdybyś podkarmił nas jeszcze
Pozdrawiam.
Paweł
Widzisz? Po co mi jechać jak mam podobne tylko mniejsze w Gdańsku
Mam nadzieję, że mi oczu nie wydłubiesz z powody zaśmiecania Twojego wątku![]()
Ostatnio edytowane przez bognik ; 13-04-2013 o 18:17 Powód: Łączenie postów
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Tyż ładne, ale w Gdańsku nie wszystkie latarnie działają i takie ładne chmury nie płyną![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Dzieki chlopaki za wizyte!
Na razie nie przewiduje apdejtow bo od 2 miesiecy (i jeszcze to potrwa) nie mialem aparatu w rece, ciagle tylko praca i praca... mam jakies foty z Pekinu, ale to watek o Szanghaju wiec nie dostaniecie![]()
Nie ściemniaj, jak możesz przez dwa miesiące (i jeszcze to potrwa) nie znaleźć czasu na zdjęcia? Pewnie Ci się nie chce,
Dobra, żartuję, też miałem takie momenty - zwłaszcza po sezonie ślubnym![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Wczoraj zajrzałem tutaj, dzisiaj tu:
http://www.tvn24.pl/gdanska-kladka-j...,318380,s.html
...boję się otworzyć lodówkę![]()
Skontaktuj się z nami