Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Działa świetnie. Udany eksperyment

Domyślnie

Szanuję Twoją wizję, ale nie wiem czy podoba mi się takie kadrowanie, jeszcze sobie popatrzę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Szanuję Twoją wizję, ale nie wiem czy podoba mi się takie kadrowanie, jeszcze sobie popatrzę.
    Dlatego wlasnie eksperyment... chce postarac sie zlamac "swoje zasady" kadrowania... chce pokazac krajobrazowe... podgladactwo. Zainspirowany jestem fotografia portretowa...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

mi sie podoba,oprocz kadru fajne swiatlo,odbicie jest dobrze,duzo lepiej niz ten poprzedni cukierek

Domyślnie

O czym tu tyle dywagacji. Kadr jakich było już wiele, typu "zza krzaka" , więc nie ma się czym tak emocjonować. Dla mnie jest OK kadrowo, a nawet bardzo OK, tylko zamek jakby troszkę za mocno świecił zwłaszcza po prawej. Ale to takie tam. Natomiast tonacja może niezbyt przyjemna, tylko kto powiedział, że musi być przyjemnie? Taki wybór autora.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Kadr mi pasuje. Ale najmocniejsza strona tej foty jest kolorystyka. Swietna tonacja i barwy.
    Jak na ciebie, to dosyc malo nasycone.
    Takze kolorystyka super...ale bardzo mnie tez ciekawi wersja troche bardziej nasycona. Bez zmany tonacji, tylko troche "mocniejsza"

Ogolnie bardzo udane zdjecie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kurka to mi się jeszcze bardziej podoba, świetna kompozycja i jakość techniczna!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Do autora zdjęcia, w ten weekend za free można wejść na zamki w Szkocji. St Andrews day

http://surprise.visitscotland.com/th...drews_day.aspx
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Domyślnie

Najbardziej to mi się podoba paleta barw, no i sam motyw oczywiście .
    Ekperymenta trzeba prowadzić i to akurat nie podlega żadnej dyskusji.
    Ja bym poszedł w kierunku trochę "ciaśniejszego" kadrowania, wykorzystując te drzewce jako ramy dla sceny.
    Wtedy można by bardziej wyeksponować piękny zamek i zarazem pozbyć się części mz średnio atrakcyjnego pierwszego planu.
    Ale się naeksperymentowałem .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów