Pozowała: Dominika K.
Malowała: Ewelina C.
1.
2.
3.
4.
5.
Szukaj
Pozowała: Dominika K.
Malowała: Ewelina C.
1.
2.
3.
4.
5.
Gdzieś te prace już widziałem.
Najlepsza praca jak dla mnie to 2 i lewa praca z 1, natomiast w prawej strasznie mi brakuje ręki, modelka ma schowaną za plecami, co wygląda jak amputacja.
3. Za ciasno, za mocno poucinane ręce
4 Tak sam jak w 3 prawa strona ok., ale dłoń już ucięta w połowie i tak uciąłeś drugą ręką, że nasuwa się pytanie, co ona z nią robi i to należałoby pokazać na zdjęciu przy tej pozie
5. Już troszkę lepiej ale światło za mocno ci tu błysnęło względem pozostałych, pozostałych więcej góry by się zdało, a nie kadrowanie na czole
strasznie pocięte te ręce. Az się nie chce tego oglądac. Tytułu nie rozumiem w kontekście tego co widze. Ma to jakies głębsze uzasadnienie czy to jedynie popis znajomości angliczańskiego ?
nie napisałem ze nie chciało bo to obejrzałem. A że nie chce po raz kolejny patrzec na pogmatwane kadry to juz zupełnie inna kwestia. UZasadnienia wciaz nie widze.
To po co wrzucasz zdjęcia na forum ? Dowartościowujesz się tym jakos czy co ? Takimi przedszkolnymi tekscikami daleko nie zajedziesz a noszenie tylka wyzej niz przewiduje ustawa (bez wyraznych powodów ku temu) nikomu na dobre nie wyszlo i wyjatkiem w tej materii nie bedziesz.
Pakuje to do ignorowanych bo szkoda mojego czasu.
na 1 jakaś duża ręka, na 2 jedno oko jakieś takie nieostre, na 3 i 4 dziwnie pocięte ręce
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Poprawiłbym trochę włosy, bo przeszkadza, gdy taki kosmyk żyje własnym życiem.
Dla mnie 1 i 5 na tak, co do reszty, nie przekonują mnie obcięte ręce.
Skontaktuj się z nami