Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Born to die - FULL

Pozowała: Dominika K.
    Malowała: Ewelina C.

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Gdzieś te prace już widziałem.
    Najlepsza praca jak dla mnie to 2 i lewa praca z 1, natomiast w prawej strasznie mi brakuje ręki, modelka ma schowaną za plecami, co wygląda jak amputacja.
    3. Za ciasno, za mocno poucinane ręce
    4 Tak sam jak w 3 prawa strona ok., ale dłoń już ucięta w połowie i tak uciąłeś drugą ręką, że nasuwa się pytanie, co ona z nią robi i to należałoby pokazać na zdjęciu przy tej pozie
    5. Już troszkę lepiej ale światło za mocno ci tu błysnęło względem pozostałych, pozostałych więcej góry by się zdało, a nie kadrowanie na czole

Domyślnie

strasznie pocięte te ręce. Az się nie chce tego oglądac. Tytułu nie rozumiem w kontekście tego co widze. Ma to jakies głębsze uzasadnienie czy to jedynie popis znajomości angliczańskiego ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    strasznie pocięte te ręce. Az się nie chce tego oglądac. Tytułu nie rozumiem w kontekście tego co widze. Ma to jakies głębsze uzasadnienie czy to jedynie popis znajomości angliczańskiego ?
    skoro nie chciało ci się oglądać to nie dziwie się że nie widzisz uzasadnienia

Domyślnie

nie napisałem ze nie chciało bo to obejrzałem. A że nie chce po raz kolejny patrzec na pogmatwane kadry to juz zupełnie inna kwestia. UZasadnienia wciaz nie widze.

Domyślnie

nie musisz

Domyślnie

To po co wrzucasz zdjęcia na forum ? Dowartościowujesz się tym jakos czy co ? Takimi przedszkolnymi tekscikami daleko nie zajedziesz a noszenie tylka wyzej niz przewiduje ustawa (bez wyraznych powodów ku temu) nikomu na dobre nie wyszlo i wyjatkiem w tej materii nie bedziesz.
    Pakuje to do ignorowanych bo szkoda mojego czasu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    To po co wrzucasz zdjęcia na forum ? Dowartościowujesz się tym jakos czy co ? Takimi przedszkolnymi tekscikami daleko nie zajedziesz a noszenie tylka wyzej niz przewiduje ustawa (bez wyraznych powodów ku temu) nikomu na dobre nie wyszlo i wyjatkiem w tej materii nie bedziesz.
    Pakuje to do ignorowanych bo szkoda mojego czasu.
    Najbardziej przedszkolne teksty i wysoko trzymany tyłek przedstawiasz ty, gardząc każdą moją pracą jaką tutaj wstawiam, pisząc komentarze które mógłbyś sobie darować, ale nie bo wolisz wbić szpilę...

Ignoruj sobie co tam chcesz, skoro nie masz konkretów tak będzie lepiej.

Domyślnie

na 1 jakaś duża ręka, na 2 jedno oko jakieś takie nieostre, na 3 i 4 dziwnie pocięte ręce
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Poprawiłbym trochę włosy, bo przeszkadza, gdy taki kosmyk żyje własnym życiem.
    Dla mnie 1 i 5 na tak, co do reszty, nie przekonują mnie obcięte ręce.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów