Szukaj
Moze napisz cos o tej miejscowce. Bo mam wrazenie, ze pociag zaparkowal na molo.
Calkiem ciekawa tonacja. Woda i niebo naturalnie, a reszta takie pomieszanie rozu z brazem...
No fajnie, mi pasuje.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Jak dla mnie bardzo przyjemny kwadracik wykroiłeśPodoba się po całości.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Fajnie, ale zastanawiam sie czy bez tego plotka na dole nie byłoby ciekawiej?
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Bardzo ladnie, cieplo, ostro w dobrej tonacji.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dzięki! To jest stacja łodzi ratunkowych. W tym pomieszczeniu na palach znajduje się właśnie takowa, i kiedy jacyś wodniacy są w opałach, zjeżdża ona po rampie do wody i heja na ratunek!
W tamtym miejscu różnica pływów dochodzi do pięciu metrów, więc by mieć dostęp do morza bez konieczności pozostawiania zakotwiczonych łodzi, gdzieś z dala od brzegu, i uniknięcia podobnych akcji!!! buduje się takowe stacje. Tu właśnie jest ciekawy filmik z Selsey =)))
Co do wspomnianego różu z brązem to za plecami miałem coś takiego, grrry okropne koloryI tak bardzo się starałem, co by zdjąć nasycenie, bo nie za bardzo przepadam (u siebie) za cukierkami.
Też mam taki kadr, ten tutaj składa się z trzech poziomych, co by to ładnie w kwadracie zamknąć, i tak wydaje mi się, że mam za dużo góry, a podłoga była całkiem ciekawa, dlatego tak.
Dziękuję Wam i pozdrawiam! =]
Super filmiki z akcji. Dobra ostrość, podobam mi się odbicie nieba w oknach - przyjemny wieczór. 5+
Nic bym nie zmieniał.
Skontaktuj się z nami