Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Selsey Lifeboat Station

Zapraszam.

Pozdrawiam odwiedzających! =]

Domyślnie

Moze napisz cos o tej miejscowce. Bo mam wrazenie, ze pociag zaparkowal na molo.

Calkiem ciekawa tonacja. Woda i niebo naturalnie, a reszta takie pomieszanie rozu z brazem...
    No fajnie, mi pasuje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo przyjemny kwadracik wykroiłeś Podoba się po całości.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Fajnie, ale zastanawiam sie czy bez tego plotka na dole nie byłoby ciekawiej?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Bardzo ladnie, cieplo, ostro w dobrej tonacji.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Moze napisz cos o tej miejscowce. Bo mam wrazenie, ze pociag zaparkowal na molo.

Calkiem ciekawa tonacja. Woda i niebo naturalnie, a reszta takie pomieszanie rozu z brazem...
    No fajnie, mi pasuje.
    Dzięki! To jest stacja łodzi ratunkowych. W tym pomieszczeniu na palach znajduje się właśnie takowa, i kiedy jacyś wodniacy są w opałach, zjeżdża ona po rampie do wody i heja na ratunek!
    W tamtym miejscu różnica pływów dochodzi do pięciu metrów, więc by mieć dostęp do morza bez konieczności pozostawiania zakotwiczonych łodzi, gdzieś z dala od brzegu, i uniknięcia podobnych akcji!!! buduje się takowe stacje. Tu właśnie jest ciekawy filmik z Selsey =)))

Co do wspomnianego różu z brązem to za plecami miałem coś takiego, grrry okropne kolory I tak bardzo się starałem, co by zdjąć nasycenie, bo nie za bardzo przepadam (u siebie) za cukierkami.

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Fajnie, ale zastanawiam sie czy bez tego plotka na dole nie byłoby ciekawiej?
    Też mam taki kadr, ten tutaj składa się z trzech poziomych, co by to ładnie w kwadracie zamknąć, i tak wydaje mi się, że mam za dużo góry, a podłoga była całkiem ciekawa, dlatego tak.

Dziękuję Wam i pozdrawiam! =]

Domyślnie

Super filmiki z akcji. Dobra ostrość, podobam mi się odbicie nieba w oknach - przyjemny wieczór. 5+
    Nic bym nie zmieniał.

Uprawnienia umieszczania postów