Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Domyślnie

To ja od siebie...
    Elektryczny Squier Stratocaster
    Akustyczny Epiphone

Pozdrawiam
    Dlaczego BODY a nie korpus...?

Domyślnie

Napiszę i ja

Aktualnie cort m520 + line 6 pod xt + crate gt15r

Domyślnie

to i ja się dorzucę
    elektroakustyk yamahy APX500 i piano p70 firmy tej samej. Kiedyś Mayones Setius GTM6 ehh to było wiosło

Domyślnie

Klarnet
    Fortepian

... ale ostatnio to już rzaaadko i tylko dla siebie.

Domyślnie

Kiedyś gitara (elektryczna i akustyczna, teraz został już sam akustyk), obecnie bas. No i cały czas jakoś tak sympatyzuję z garami. Swoich nie mam, ale przy każdej nadarzającej się okazji gram.

Teraz nie ma tyle czasu na grę, niemniej jednak co jakiś czas schodzimy się ze znajomymi żeby trochę pojamować. Tak się składa, że mam w swoim gronie sporo gitarzystów i garowych, jest nawet jeden saksofonista jazzowy, więc jak tylko jest okazja to coś tam kombinujemy.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Coraz mniej czasu, ale ją lubię. Epiphone Goth Les Paul.

Domyślnie

MusicMan StingRay4. Kultowe wiosło - pierwszym właścicielem był Leszek Biolik z Republiki, drugim Kielich z LP, ja trzeci.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A poszliby reszta w ślady kolegi militarius i wrzucali linki do swoich filmików (nawet tych amatorskich)

militarius - wow!

Domyślnie

Ja skromnie pobrzękuję na elektroakustyku Fenderku, który też czasami pojawia się na plenerowych spotkaniach

Bieszczady 2011

ps.
    Militarius fajna muza, taką lubię , choć teledysk taki sobie
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Ja skromnie pobrzękuję na elektroakustyku Fenderku, który też czasami pojawia się na plenerowych spotkaniach ...
    Co do fenderów akustycznych. Miałem kiedyś fendera dg22s i do tej pory żałuję, że sprzedałem.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów