Leica M3 jest aparatem dla Ciebie. Dokup do niej obiektyw 50/2.Interesuje mnie bardzo nikon d7000 lub canon 60d koszt jaki moge przeznaczyc na poczatek to 4500zl poźniej bede powolutku dokupywał rzeczy do lustrzanki wiadomo o co chodzi. Zdjecia jakie bede wykonywal to podróże po świecie pamiatki z wakacji dzikie zwierzeta w keni , sport i od czasu do czasu siebie i rodzinke.
Kup kamerę. Albo D5200.Interesuje mnie tez krecenie video od czasu do czasu klip z wakacji.
Poprawili zasięg chlapania olejemW nikonie ujelo mnie to ze jest lepiej wykonany ,ma 2 wejsca slot i ma dluzsza żywotnosc migawki ,ale czego sie wystraszyłem to tego ze slyszalem jakies wady af i chlapie olejem wiec prosze o pomoc wytlumaczenie o co z tym tak naprawde chodzi czy jakos to poprawili.
Bo boją się o tym pisać.Canon 60d - w Sumie gorsza obudowa ,wolniejszy tryb seryjny ,wyswietlacz fajny ale *******ka tak naprawde, i nie ma z nim problemow jakies af i chlapanie olejem.
Przejrzyj ofertę firmy Adobe, na pewno coś znajdzieszAha i jaki program do obrobki zdjec i filmow zeby fajnie zdjecia wygladaly z wakacji i filmy jakies clipy
Mają tam mnóstwo programów, które "magicznie" zamieniają spaprane zdjęcia i filmy z wakacji w prawdziwe arcydzieła, w jednym pociągnięciu myszki.
A tak serio, to zapisz się na jakiś kurs fotografii i/lub zaopatrz się w sensowne podręczniki.
Zwłaszcza zanim wydasz 4500 zł na sprzęt, którego nie umiesz obsługiwać. Na początek kup jak najtańszy i jak najładniejszy (jak kupisz brzydki, to nie będzie Ci się chciało po niego sięgać).
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami