Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Żoneczka, cz3

Domyślnie Żoneczka, cz3

Pewne okoliczności obdarzyły nas światłem halogena zza okna. Nie było go zbyt dużo (1.5s@400ISO) ale ostanowiliśmy to trochę wykorzystać i kliknąć kilka zdjęć.

Domyślnie

Zdjęcie ma coś w sobie, ale jak dla mnie jest za ciemno. Przez to że nie widać szczegółów tułowia, głowa wygląda trochę nieproporcjonalnie, w porównaniu do reszty ciała.

EDIT: Przepraszam, ale być może z tą ciemnością to wina mojego monitora w pracy
    Ostatnio edytowane przez Guciol ; 19-11-2012 o 16:24
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guciol Zobacz posta
    Zdjęcie ma coś w sobie, ale jak dla mnie jest za ciemno. Przez to że nie widać szczegółów tułowia, głowa wygląda trochę nieproporcjonalnie, w porównaniu do reszty ciała.

EDIT: Przepraszam, ale być może z tą ciemnością to wina mojego monitora w pracy

Dzięki za uwagi. Monitor nie kłamie, tam rzeczywiście nie ma szczegółów, bo ustawiłem tam punkt czerni, aby trzeba było się trochę podomyślać. To chyba subiektywna preferencja

Domyślnie

Jest klimatycznie, praktycznie mi wszystko sie podoba ale nie poza jaką przyjęła kobita
    poza zupełnie mi się nie podoba

Domyślnie

No i dobrze, że zmieniliście zdanie w sprawie publikacji aktów. Zdjęcie bardzo dobre, i nie przeszkadza mi ciemność czy brak detali tułowia. Zdjęcie jest bardzo klimatyczne i pobudza fantazję

P.S. widziałem również wątek "Zoneczka cz2" ale nie mogę znaleźć części 1 - była taka? Bo czuję się jakbym czytał książkę od połowy...

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez skarcity ; 21-11-2012 o 09:55
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Dzieki za wdepniecie. Poza miala byc z gatunku zachecajacych, ale to czasem wychodzi, a czasem nie. Zalezy od odbiorcy chyba. Ale chcialem jakiejs interakcji, ujecia obecnej osoby, a nie traktowania ciala jako formy, czy obiektu do ogladania.

Skarcity - to taki akt-nieakt. Takie mozemy pokazywac
    Aha, http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=211635

Domyślnie

Za przedpiszącymi...
    no i dział raczej nie ten
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Mnie ciemności jak też poza pasują do klimatu. Bardzo na +.

Domyślnie

zdjęcie bardziej w filmowych niż w fotograficznych klimatach, ale ma coś w sobie
    Canon do pracy, Nikon z sentymentu

Domyślnie

Mniam, mniam!
    Good!
    O to chodzi, niedopowiedzenia kocham.

Uprawnienia umieszczania postów