Pewne okoliczności obdarzyły nas światłem halogena zza okna. Nie było go zbyt dużo (1.5s@400ISO) ale ostanowiliśmy to trochę wykorzystać i kliknąć kilka zdjęć.
Szukaj
Pewne okoliczności obdarzyły nas światłem halogena zza okna. Nie było go zbyt dużo (1.5s@400ISO) ale ostanowiliśmy to trochę wykorzystać i kliknąć kilka zdjęć.
Zdjęcie ma coś w sobie, ale jak dla mnie jest za ciemno. Przez to że nie widać szczegółów tułowia, głowa wygląda trochę nieproporcjonalnie, w porównaniu do reszty ciała.
EDIT: Przepraszam, ale być może z tą ciemnością to wina mojego monitora w pracy![]()
Ostatnio edytowane przez Guciol ; 19-11-2012 o 16:24
Zenit 12 XP - zepsuł się
Jest klimatycznie, praktycznie mi wszystko sie podoba ale nie poza jaką przyjęła kobita
poza zupełnie mi się nie podoba
No i dobrze, że zmieniliście zdanie w sprawie publikacji aktów. Zdjęcie bardzo dobre, i nie przeszkadza mi ciemność czy brak detali tułowia. Zdjęcie jest bardzo klimatyczne i pobudza fantazję
P.S. widziałem również wątek "Zoneczka cz2" ale nie mogę znaleźć części 1 - była taka? Bo czuję się jakbym czytał książkę od połowy...
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez skarcity ; 21-11-2012 o 09:55
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Dzieki za wdepniecie. Poza miala byc z gatunku zachecajacych, ale to czasem wychodzi, a czasem nie. Zalezy od odbiorcy chyba. Ale chcialem jakiejs interakcji, ujecia obecnej osoby, a nie traktowania ciala jako formy, czy obiektu do ogladania.
Skarcity - to taki akt-nieakt. Takie mozemy pokazywac
Aha, http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=211635
Mnie ciemności jak też poza pasują do klimatu. Bardzo na +.
zdjęcie bardziej w filmowych niż w fotograficznych klimatach, ale ma coś w sobie
Canon do pracy, Nikon z sentymentu
Mniam, mniam!
Good!
O to chodzi, niedopowiedzenia kocham.
Skontaktuj się z nami