Szukaj
Miał król trzy córki. Postanowił je za mąż wydać. Dał każdej po strzale. Wystrzeliła najstarsza. Strzała wpadła do banku, a jej mężem został bankier. Wystrzeliła środkowa. Strzała wpadła do biura, a jej mężem został biznesmen. Wystrzeliła najmłodsza. Strzała wpadła w błoto. Podeszła młoda do bajora, patrzy a tam żaba. Standard. Od małego każdą królewnę uczą, co należy zrobić w takiej sytuacji. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała żabę. Nic się nie stało. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała jeszcze raz. Znowu bez efektu. Żaba mówi:
- Widocznie jestem mocno zaczarowany... Trzeba będzie possać...
Praca grupowa (rzeczownik) - siedzisz wygodnie i patrzysz jak ktoś komu zależy odwala całą robotę.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
- Jak tak patrzę na panią i pani pracę, to dochodzę do wniosku, że będę musiał awansować panią na inny stołek.
- Naprawdę panie prezesie?! A na jaki?!
- Na szerszy, pani Halinko. Na szerszy...
Męskie: "I czemu się ona obraziła? Przecież nic takiego nie powiedziałem!" - w pewnym sensie przypomina bardzo kobiece: "Nie wiem dlaczego się zepsuło? Ja tego nie ruszałam, samo się zrobiło!".
10 nieznanych ci wczesniej czesci ciala
Ostatnio edytowane przez linkil ; 18-11-2012 o 12:29
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Jeżeli już było to przepraszam i proszę o usunięcie.
Zwróćcie uwagę na ilość wyświetleń ;
http://allegro.pl/elddis-typhoon-gtx...637281809.html
D 500 D 600 D 750
S 14 2,8 HSM / N 24-70 2,8 / N 28 1,8 / N 60 2,8D / N 105 1,4 E ED / S 70-200 2,8 OS / S 150 - 600C OS /SB900
Pała za pisownię - nie piszemy "Polskiej", lecz "polskiej".
Druga pała za "Hebrajskiego".
Pisze się tak i tak, zależnie od tego, o czym mowa.
SZEŚĆ osób, sześć psów, sześć błędów.
SZEŚCIORO dzieci, sześcioro członków rodziny - tę formę stosujemy przy "zawartości różnorodzajowej".![]()
Krzysztof Paszkiewicz
Krzys, a tak przy okazji (potem mozesz usunac) czy zwroty angielskie jak supervisor, manager powinny być tlumaczone na jezyk polski w CV ?
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami