Szukaj
Nie znam terenu ale napisze co bym proponował
Krok w lewo, delikatne prze-kadrowanie w prawo by pozbyć się tej kępki trawy w PD, jednocześnie ten zabieg sprawiłby że dopływ z prawej wchodziłby z rogu kadru. U ciachałbym trochę lewej/prawej i góry zwiększając bardzo delikatnie ogniskową
Reszta dla mnie gitara![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Super miejscówka. Fot dla mnie OK, ale tam tkwi jeszcze potencjał![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Wydaje mi się, że Michał dobrze prawimiejscówka świetna
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Świetnie zrobiłeś. Temat, śliczne światełko i chmury łącznie z niebem.
Jeśli mnie już coś odrobinkę przeszkadza, to w PD jasna plama nad kępką trawy. Trawa jest ciemna i mi nie przeszkadza. Zdjęcie cacy, ale po uwzględnieniu sugestii Michała byłoby chyba mocniejsze.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Kruca bomba!!!
I jak tu prosto do domu wrócić.
Fajny temat, fajnie pokazany.
Kolorki i klimacik bijący z tego "zawiniętego" kadru powodują, że bardzo sympatycznie spoziera się na ten obrazek.
Świetne, czy to gdzieś w Polsce?
Niebo masz miodzik, a dół taki trochę przygaszony. Może i można by pokombinować coś z kadrem, jednak tak podany zawijas też do mnie trafia.
LED ZEPPELIN
To staroć jest, i nie pamiętam zbyt dobrze,ale zabieg o którym wspominasz spowodowałby załapanie się w kadr wielu przeszkadzajek. Tam są chyba jakieś zabudowania raczej niemieszczące się w kategorii dobrze pojętej architektury
Możemy tylko Mirkavampirka, bądż innych forumowiczów londyńczyków poprosić o tę wersję. Jak wspomniałem pamięć ma ulotna więc mogę się mylic.
Jak w każdej chyba focie. No ale przecież nie chodzi o to by złapać króliczka, tylko gonić go
Ta plama to woda z jakiegoś dopływu-kanału.
Dół i tak już ciągnięty dość mocno. Może przedobrzyłem???
Dzięki za poświęcony czas.
Skontaktuj się z nami