Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Talking

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Cóż, nef z osiemsetki jest po prostu boski
    Nie ukrywam też, że dość mocno pobawiłem się tym zdjęciem w PSie.

Ech, niech stracę
    Oryginał. Otworzony w CNX, skonwertowany do sRGB i zmniejszony.
    Nic nie straciłeś a tylko zyskałeś w mych oczach.
    Nawet najlepsze dłuto pozostaje tylko dłutem. Jednak w rękach Michała Anioła tworzyło Sztukę.

Bardzo ładnie to wykonałeś. Gratulacje.
    Może kiedyś nauczę się suwaczkami przesuwać, również w odpowiednim kierunku. Na tych suwaczkach powinny być zaznaczone kierunki, nie żeby zgadywać na chybił trafił.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy1 Zobacz posta
    szkoda że prawym pasem nic Ci nie pojechało Ale widoczek przedni.

Ja myślę, że prawym pasem coś jechało (jak i lewym), ale z uwagi na długi czas ekspozycji, nie zarejestrowało się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Ja myślę, że prawym pasem coś jechało (jak i lewym), ale z uwagi na długi czas ekspozycji, nie zarejestrowało się.
    "Coś" tam się zarejestrowało jednak na matrycy. Przyczyną tego stanu rzeczy są dwie kwestie:
    1. Rzeczywiście mniej aut jechało w stronę zachodniej granicy, niż w stronię stolicy Wielkopolski,
    2. Tylne światła są jednak zdecydowanie słabsze od przednich i jeśli nie jest zupełnie ciemno, dość ciężko jest uchwycić ich większe natężenie. Najfajniej jest, gdy mamy w kadrze zjazd. Wtenczas, bardzo ciekawie wypalają matrycę ...światła stopu.

Domyślnie

Krajobrazowa grafika?...Moze byc. Jest czad i chyba o to tu chodzilo. "Klik" dobrze uzupelnia zdjecie

A to celem uzupelnienia mojej wypowiedzi

I wez glosniej
    http://www.youtube.com/watch?v=6AKBO...yer_detailpage.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0qB54PNb4hA

http://www.youtube.com/watch?v=zMpKs...ilpage#t=3560s
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dzięki Krzysiek.
    Za linki także, mimo, iż każdy z tych kawałków - od 1986 roku, bo wtedy to zaraziłem się mocnym brzmieniem - słuchałem już tysiące razy i znam na pamięć każdą nutę
    Choć jeśli o Metę chodzi, to dla mnie mogły by istnieć tylko albumy z lat 1984-1991. Reszta, nie wywołuje u mnie dreszczy na plecach.

Domyślnie

Muza kultowa, foto ciekawa, tylko bardziej mogłeś się postarać w łączeniu, ale jako całość podoba mi się.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Moja pierwsza reakcja jak zobaczyłem zdjęcie "jak?", potem był uśmiech i wielki wyraz szacunku za dobrze wykonaną pracę. Na prawdę bardzo dobrze ci to wyszło
    Amator, który ciągle dąży do samodoskonalenia się.
    Nie ważne jakim aparatem robię zdjęcia, ważne aby zdjęcia coś sobą prezentowały.

Domyślnie

Fajna sklejka - robi wrażenie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomek5657 Zobacz posta
    Moja pierwsza reakcja jak zobaczyłem zdjęcie "jak?", potem był uśmiech i wielki wyraz szacunku za dobrze wykonaną pracę. Na prawdę bardzo dobrze ci to wyszło
    Dziękuję, dziękuję
    I wszystkim, którzy zechcieli napisać kilka słów komentarza.

Domyślnie

Przyjemnie się to ogląda, dobra robota
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów