Close

Strona 181 z 681 PierwszyPierwszy ... 81131171179180181182183191231281 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 801 do 1 810 z 6809

Domyślnie

Woytazs poprostu wszyscy chcieli bys niemial racji. Ja ci wierze narazie wstrzymalem sie z kupnem d600 jak bedziesz wiedzial cos wiecej daj znac

Mi nikon odpisal na pytanie o kurz tak: Panie Dawidzie uprzejmię informuję, że na dzień dzisiejszy firma Nikon nie umieściła na swojej stronie żadnej oficjalnej informacji dotyczącej problemów z matrycą w/w modelu. Także nie posiadamy wykazu modeli aparatów, które ewentualnie moga być objęte tego typu usterką . Aparat ten można kupić z polskiej dystrybucji w promocji "2LATA" Także w razie gdyby wystąpiły jakiekolwiek problemy z aparatem to w przeciągu dwóch lat można wysłać sprzęt na gwarancji do sprawdzenia . W linku poniżej można znaleźć więcej informacji dotyczącej promocji "2LATA"
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-10-2012 o 00:22
    D600 N50 1.8 Sb900 Sb600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez e=mc2 Zobacz posta
    E tam, już 8 lat temu z D70 były problemy - pamiętacie jeszcze zamieszanie z "krzywo wklejonymi matrycami"? Tu na forum było sporo sygnałów, ale nie wiem jak się to skończyło i czy faktycznie te matryce były krzywo wklejone. Model D70 kosztował wtedy prawie tyle, co D600 teraz...
    Haha, ja tak mialem. Zanim sprzedalem D70, to zajrzalem do srodka i okazalo sie, ze wlozyli tam kawalek krzywego metalu coby sie nie poluzowalo...
    FE | F80 | F100 | F6 | Z6 | D500 | N16-35/4 | N 24-70/4 Z | N70-200VRII | N80-400G | N35/2D | N50/1.8G | N85/1.8G | N 105 2.8VR | N 100/2.8 E MF | N 70-210/4 MF | SB800 | SB900
    Ex: D70 | D300 | D600 | D7500

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lesheck Zobacz posta
    Haha, ja tak mialem. Zanim sprzedalem D70, to zajrzalem do srodka i okazalo sie, ze wlozyli tam kawalek krzywego metalu coby sie nie poluzowalo...
    No proszę, czyli jednak było coś na rzeczy To jest jakiś postęp, bo teraz nikt nie pisze o krzywych zdjęciach z D600

Domyślnie

woytazs napisał:
    adamouse kurde, to będę musiał skitrać gdzieś te dwa sztuki co mi w akwarium za altaną pływają-bo ja się nigdzie nie ruszam...

Ja nikomu na siłę niczego nie wpieram. Nie wierzysz Twoja sprawa. Nie jestem gimnazjalistką i nie plotkuję o Elce z 3b.
    Dostałem informację, nie plotkę, podzieliłem się na forum, że jest tak i tak. Wychodzi to teraz. Ale oczywiście zawsze znajdą się "mądrzy i mądrzejsi".
    Kolego woytazs, osobiście rozważałem zakup D600, ale m.in. dzięki Tobie utwierdziłem się, że to typowo amatorskie niedopracowane body- w dodatku z ukrytą wadą. Z docierających od niedawna informacji wynika, że najwcześniej od Ciebie mogliśmy dowiedzieć się, że "coś jest na rzeczy" z tym sprzętem...
    Dziękuję w imieniu swoim i innych, tzn. tych którzy zaoszczędzili nerwów i kasy na nie trafionym zakupie

ps. Życzę zadowolenia z aparatu, który do Ciebie dotrze- chociaż osobiście bym poczekał jeszcze
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytazs Zobacz posta
    adamouse kurde, to będę musiał skitrać gdzieś te dwa sztuki co mi w akwarium za altaną pływają-bo ja się nigdzie nie ruszam...

Ja nikomu na siłę niczego nie wpieram. Nie wierzysz Twoja sprawa. Nie jestem gimnazjalistką i nie plotkuję o Elce z 3b.
    Dostałem informację, nie plotkę, podzieliłem się na forum, że jest tak i tak. Wychodzi to teraz. Ale oczywiście zawsze znajdą się "mądrzy i mądrzejsi". Ok. Będę wiedział na przyszłość, że trzeba siedzieć cicho. Pzdr
    Peace woytazs. Dla rozluźnienia polecam lekturę Douglasa Adamsa. Bez spinki. Nic do Ciebie nie mam, to żart (dla niezorientowanych - Ziemi na razie nie rozbierają). Ja to nawet nie byłem nigdy gimnazjalistą, za stary jestem, za moich czasów nie było gimnazjów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katzdw Zobacz posta
    Woytazs poprostu wszyscy chcieli bys niemial racji. Ja ci wierze narazie wstrzymalem sie z kupnem d600 jak bedziesz wiedzial cos wiecej daj znac

Mi nikon odpisal na pytanie o kurz tak: Panie Dawidzie uprzejmię informuję, że na dzień dzisiejszy firma Nikon nie umieściła na swojej stronie żadnej oficjalnej informacji dotyczącej problemów z matrycą w/w modelu. Także nie posiadamy wykazu modeli aparatów, które ewentualnie moga być objęte tego typu usterką . Aparat ten można kupić z polskiej dystrybucji w promocji "2LATA" Także w razie gdyby wystąpiły jakiekolwiek problemy z aparatem to w przeciągu dwóch lat można wysłać sprzęt na gwarancji do sprawdzenia . W linku poniżej można znaleźć więcej informacji dotyczącej promocji "2LATA"
    jak do nich dzwoniłem, mówili podobnie. Kurde, a tak chciałem usłyszeć choćby, tak wiem, zdarzają się egzemplarze, ale w razie czego naprawimy, a tak to powiedzieli, że w razie czego wyczyszczą... tak niewiele, a już bym miał nowy sprzęt.
    _____
    D90 | D500

Domyślnie

ja i tak zaryzykuje i kupie
    D600 N50 1.8 Sb900 Sb600

Domyślnie

odpialem obiektyw, zerkam do srodka i co? nic, wszystko czyste... chyba zareklamuje ze w moim tak sie nie dzieje, jakas feralna sztuka czy co?
    Nikon D600 :: Tamron SP 24-70 F/2.8 :: SB-910

Domyślnie

Może tylko jakaś partia jest nieszczelna.
    A te z Czech wróciły po poprawkach, czy coś przy nich robiono?

Wysłane z telefonu
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

te z Czech są zakurzone bo brakło im alkoholu metylowego do czyszczenia

Strona 181 z 681 PierwszyPierwszy ... 81131171179180181182183191231281 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów