Close

Strona 180 z 681 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190230280680 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 791 do 1 800 z 6809

Domyślnie

Woytazs a skad wiesz to ze byly wyslane do czech i ze wrocily? Ja mam zamiar kupic d600 ale dopiero gdzies w polowie listopada.
    D600 N50 1.8 Sb900 Sb600

Domyślnie

nie przesadzajmy... d700 też łapało kurz, szczególnie po motocrossie oddawałem do czyszczenia to się serwisant łapał za głowę, ale wyczyścił, pucha czyściutka i się leci dalej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katzdw Zobacz posta
    Woytazs a skad wiesz to ze byly wyslane do czech i ze wrocily? Ja mam zamiar kupic d600 ale dopiero gdzies w polowie listopada.
    Z centrum dystrybucyjnego Nikona w GB.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytazs Zobacz posta
    Z centrum dystrybucyjnego Nikona w GB.
    A ja dostałem informację z CPGA (Centrum Planowania Galaktycznych Autostrad), że Ziemia jest przeznaczona do rozbiórki. Podobno już rozpoczęto ewakuację delfinów

Domyślnie

E tam, już 8 lat temu z D70 były problemy - pamiętacie jeszcze zamieszanie z "krzywo wklejonymi matrycami"? Tu na forum było sporo sygnałów, ale nie wiem jak się to skończyło i czy faktycznie te matryce były krzywo wklejone. Model D70 kosztował wtedy prawie tyle, co D600 teraz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamouse Zobacz posta
    A ja dostałem informację z CPGA (Centrum Planowania Galaktycznych Autostrad), że Ziemia jest przeznaczona do rozbiórki. Podobno już rozpoczęto ewakuację delfinów
    Woytazs pisał o wycofaniu partii D600 i odesłaniu do Czech przed informacjami o nieszczelności i kurzu na matrycy więc nie ma powodu traktować jego informacji jako mało wiarygodnej. Jeśli Nikon przeprowadził akcję uszczelniania D600 to tylko się cieszyć.
    D90+N85/1,8D+N50/1.8G+T17-50/2,8+SB-900

Domyślnie

adamouse kurde, to będę musiał skitrać gdzieś te dwa sztuki co mi w akwarium za altaną pływają-bo ja się nigdzie nie ruszam...

Ja nikomu na siłę niczego nie wpieram. Nie wierzysz Twoja sprawa. Nie jestem gimnazjalistką i nie plotkuję o Elce z 3b.
    Dostałem informację, nie plotkę, podzieliłem się na forum, że jest tak i tak. Wychodzi to teraz. Ale oczywiście zawsze znajdą się "mądrzy i mądrzejsi". Ok. Będę wiedział na przyszłość, że trzeba siedzieć cicho. Pzdr

Domyślnie

@woytazs, kim i czym ty sie przejmujesz, 90% wypowiedzi na tym forum jest nie na temat.
    Ludzie sie nudza (nawez jak nie pada) i pisza od rzeczy. To co pisales to super info.
    Ja pisalem o jakie numery seryjne LensRentals chodzi i tez nie wiem czy sie znalazl choc jeden tym zainteresowany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytazs Zobacz posta
    Ja nikomu na siłę niczego nie wpieram. Nie wierzysz Twoja sprawa. Nie jestem gimnazjalistką i nie plotkuję o Elce z 3b.
    Dostałem informację, nie plotkę, podzieliłem się na forum, że jest tak i tak. Wychodzi to teraz. Ale oczywiście zawsze znajdą się "mądrzy i mądrzejsi". Ok. Będę wiedział na przyszłość, że trzeba siedzieć cicho. Pzdr
    Spoko,jest tu sporo przesmiewcow,ale wielu kolegow potraktuje serio, np. ja tym bardziej,ze mialem kontakt z tym centrum.Piszesz dla zainteresowanych,nie zniechecaj sie
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 180 z 681 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190230280680 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów