Johanan, z jednej strony mowis zo kupowaniu dysku SSD na SLC conajmniej kilka razy drozszego, mimo ze przekonuja Cie ludzie z calkiem niezlymi w moim mniemaniu argumentami ze jest to bez sensu, ale tak chcesz i tyle - Twoja sprawa. Z drugiej za to strony, kiedy mowimy o komputerach dla gracza to nie przyjmujesz ze komus granie w grafice majacej jakas konkretna jakosc moze byc wazniejsze niz oplaty za energie elektryczna, ktore, umowmy sie, ale w przypadku stacjonarnego wcale nie beda AZ TAK odbiegac od tego laptopa.... ale skoro powiadasz, że jesteś w stanie w tej cenie złożyć komputer, który, jak to elegancko zauważyłeś, spożyłby wskazanego przeze mnie laptopa na przekąskę, to powiedz mi, czy to Ty w domu, w którym mieszkasz płacisz za EE, czy robią to za Ciebie rodzice?
Bo ja, choć niby stać mnie by płacić, wolę, gdy rachunki za EE mieszczą się w granicach normy.
Jezeli mowisz ze nie sprawiaja CI przyjemnosci gry, to moze dla tego ze nie miales okazji pograc w nie na dobrym sprzecie? To na prawde bardzo duzo zmienia, uwierz mi na slowo - a ja graczem nie jestem. Notebookcheck moze podaja dane mowiace generalnie o sprzecie, ale uwierz mi, zeby zmierzyc "komfort" grania i kulture pracy sprzetu, trzeba miec pojecie o grach i robic zupelnie inne testy.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami