Close

Strona 50 z 73 PierwszyPierwszy ... 40484950515260 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Panowie, co by tu zmienić najpierw w moim bida-ekwipunku żeby takich wcirów nie dostawać na II akcie: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/S...8/hero/7776773
    Ja gram Barbarzynca takze Ci nie pomoge ale wejdz na http://eu.battle.net/d3/pl/forum/2823442/ i tam Ci pomoga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Ja gram Barbarzynca takze Ci nie pomoge ale wejdz na http://eu.battle.net/d3/pl/forum/2823442/ i tam Ci pomoga

Na razie poczekam na pacza 1.05, ma być łatwiej a ja utknąłem na Belialu... już parę razy byłem tuż tuz ale zawsze mnie na końcówce załatwi... :/
    Znudziło mi się farmienie golda, żeby kupić cokolwiek sensownego trzeba startować z minimum 10kk golda co przy wydajności rzędu 150k na 1h to bym musiał bite 7h biegać i farmić w kółko Ia, a szkoda mi na to czasu.

Domyślnie

yhymmmm. . . a teraz powiedzcie proszę , czy warto?? czy 180 zł lepiej przeznaczyć np na coś innego.

Domyślnie

do tej pory się nie przełamałem, żeby kupić.
    widzę po sobie, jak mnie ciągnie do odpalania diablo na guest key.
    pograłem w pierwszy wieczór, w drugi ....
    od tamtego czasu leży zainstalowane na dysku i nietknięte. jakoś od czerwca
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonioo Zobacz posta
    yhymmmm. . . a teraz powiedzcie proszę , czy warto?? czy 180 zł lepiej przeznaczyć np na coś innego.
    Ja gram do tej pory.

Domyślnie

w tej grze zabawa zaczyna się dopiero na inferno czyli lvl 60 +

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Ja gram do tej pory.
    Ja też Wczoraj wypadł pierwszy legendar, crap jakich mało ale zawsze :P
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

ja tam mam dopiero 51 level wbity i jeszcze do inferno nie dolazłem... ale ja sobie gram z doskoku, dla frajdy a nie farmie i nie grinduje jak widze ceny itemów na AH to mnie głowa boli... ja mam ze 150k a tam już grube miliony za byleco
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Kołczu, daj battletaga
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

ale to wieczorkiem
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Strona 50 z 73 PierwszyPierwszy ... 40484950515260 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów