Close

Strona 27 z 28 PierwszyPierwszy ... 1725262728 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 279

Wątek: Metz 50 AF-1

Domyślnie

No tak, tylko jak ja zamawiałem sb-910 to w wyszukiwarce była po zamówieniu i po wpisaniu SB-910 ja pokazywało, zapłaciłem 2 minuty po zakupie, więc no wiadomo, okazji niema - ale tutaj coś nie zadziałało bo nie powinno mi pozwolić zrobić zakupów.Poobracali nasza kasą i tyle z tego mamy. Po zakupie dalej była dostępna w wyszukiwarce.
    N

Domyślnie

Faktycznie cos maja nie tak ze stanami magazynowymi, co prawda na lampe sie zalapalem i mam obecnie statut "Zamówienie jest przygotowywane do wysyłki.", ale zamawialem w sobote cos innego w ilosci 3 sztuki, a jak dzisiaj rano zadzwonilem potwierdzic dostepnosc i dopiero puscic kase - okazalo sie ze jest tylko 1 sztuka... Sam prowadze sklep internetowy i o ile produkty bedace w regularnej cenie i dostepnosci nie maja kontroli stanow magazynowych, to produkty na wyprzedazy czy w ostrych promocjach - zawsze maja ustawiona ilosc dostepna w tej cenie. Mam nadzieje ze ktos poza mna sie jednak zalapal na SaBinke...

Domyślnie

Do mnie metz dotarł .

Domyślnie

Do mnie też dotarł. Wszystko działa. Jedyny problem to z ewentualną gwarancją - dają ją Włosi :/

A i mam pytanie: dotarł ktoś może to tego jak się blokuje klawisze ?? Pytam tak z ciekawości, bo przejrzałem całą instrukcję i nic, a w parametrach na stronie metza jak byk napisane, że ma blokadę ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QubaKpl Zobacz posta
    Ciekawe czy taką samą sytuacje mają osoby które kupiły metza
    Niestety to samo. Zamówiłem w piątek około 9. Na nieszczęscie zamówiłem jeszcze sigmę 70-200 OS. Wisiała za 3400 i nie mogłem sbie odmówić.Teraz oni odmówili mi. Jestem teraz ciekaw jak będzie wyglądałakwestia zwrotu wpłaty...

GonzoG- po co blokować klawisze?
    | D800 | D700 | 14-24 | 24-70 | 70-200vr2 | 35 | 50A | S85 | 3x SB900 |3x SB800 | Phottix Odin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoon Zobacz posta
    Niestety to samo. Zamówiłem w piątek około 9.
    Ja zamówiłem o 12:30... Trochę dziwne.

Cytat Zamieszczone przez fotoon Zobacz posta
    GonzoG- po co blokować klawisze?
    Mi to nie potrzebne, ale pytam, bo wszędzie w opisach 50-tki jest to jako jedna z głównych funkcji

Domyślnie

Cała ta promocja merlina była dziwna, wygląda jak by się pozbywali całego działu foto, puszczają towar, tylko najgorsze jest to, że go nie mają. Popsuli mi całe zakupy, człowiek się cieszy ze cos nowego do zabawy będzie miał, a tu wyszedł zonk. . .
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Do mnie też dotarł. Wszystko działa. Jedyny problem to z ewentualną gwarancją - dają ją Włosi :/
    W razie problemów odeśle się do Merlina i niech oni się martwią, ale myśle że z tym rokiem gwarancji nie będzie problemu.

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    A i mam pytanie: dotarł ktoś może to tego jak się blokuje klawisze ?? Pytam tak z ciekawości, bo przejrzałem całą instrukcję i nic, a w parametrach na stronie metza jak byk napisane, że ma blokadę ....
    Nie ma blokady klawiszy.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matomi Zobacz posta
    No nieźle, a ja zbieram na SB-700. To co teraz? Brać, czy to jakiś podstęp??
    Kupując Metza otrzymujesz SB-900, u mnie zdjęcia wykonane z lampą Metz 50 AF-1 we wszystkich programach do odczytu danych EXIF wyświetlany jest model lampy SB-900.
    Sprawdźcie jak jest u Was.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Strona 27 z 28 PierwszyPierwszy ... 1725262728 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów