Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie To ja też motylka ;-)

pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Nie lubię kwadratów Ale praca sama w sobie jest bardzo dobra i podoba mi się.
    Jak się upierasz na ten format to ciachnij jeszcze trochę spodu, bo ten kwiatek na dole średnio pasuje
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Dobra jakość i fajne kolory, mz prostokąt byłby lepszy

Domyślnie

Ojojojjj. Jakie śliczne kolorki, kwiatki, tło - bajeczka. Jak na widokówce. No to żeś pojechał Mariusz po bandzie ostro. Klasa, panie.
    To chyba szuflada, u nas takich warunków juz nie ma...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Aż z ciekawości zapoznałem się w necie z tym szkiełkiem Powyższe zdjęcie potwierdza świetne opinie tego obiektywu
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Nie lubię kwadratów Ale praca sama w sobie jest bardzo dobra i podoba mi się.
    Jak się upierasz na ten format to ciachnij jeszcze trochę spodu, bo ten kwiatek na dole średnio pasuje
    Pozdrawiam
    Kamil będę szczery - kwadrat jest z wrodzonego lenistwa bo prostokąt jest zdecydowanie trudniejszy w kompozycji obrazu - kwiatek na dole - zgadzam się - nie potrzebny

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Ojojojjj. Jakie śliczne kolorki, kwiatki, tło - bajeczka. Jak na widokówce. No to żeś pojechał Mariusz po bandzie ostro. Klasa, panie.
    To chyba szuflada, u nas takich warunków juz nie ma...
    Nie - to z ostatniej niedzieli ale szlag mnie trafiał bo było słońce na działce i zwalili się znajomi - z ptaków nici tylko tego motyla się udało zrobić ale i tak patrzyli jak na wariata. Dzięki - ale dobrze wiesz od kogo i na czyich zdjęciach sie uczyłem z pokorą Nie wiem co się dzieje z Andrzejem /Boregard/ bo ostatnio nie widzę jego zdjęć ?

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    Aż z ciekawości zapoznałem się w necie z tym szkiełkiem Powyższe zdjęcie potwierdza świetne opinie tego obiektywu
    Waldku - polecam amerykańskie forum Pentaxa jest tam wątek takumarów. Są tam zdjęcia jakiegoś Japończyka ale pseudo ma amerykańskie z teatru japońskiego robione tym Takumarem - to powala jak zobaczysz. Wiem ze myślisz o fotografii portretowej a to jest to szkło - w twoich rekach to może być bajka Polecam !
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Uprawnienia umieszczania postów