Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Domyślnie

Alkomaty jednorazowe (zapytaj google o nie), coś al'a dawne policyjne baloniki, pokazuje tylko osiągnięcie danego stężenia, zdaje się że są dla wartości 0,2 i 0,5 promila, kosztują grosze.
    Na pytanie jechać czy nie dadzą szybką, dokładną odpowiedź. Paczka takich a do tego butelka single malt np. Isle of Jura Superstition i prezent z głowy.

Domyślnie

prezent jak prezent, najwazniejsza jest pamiec
    ogolnie wychodze z zalozenia: 'piles-nie jedz!' , 'masz jechac-nie pij!' ,
    w tej zabawie chodzi przede wszystkim o zdrowe myslenie a nie, ze moze sie uda?

Domyślnie

Odświeżam temat.Robimy zrzutę z kumplami na prezent na kawalerski. Pomyślałem, że dobrym prezentem bedzie taki porządny alkomat, który precyzyjnie wskaże zawartość promili we krwi. Wyszukałem po necie i znalazłem taki model : http://www.motointegrator.pl/produkt...oscent-da-7100 Warto go kupić ???Czy za tą cenę można kupić coś dobrego czy trzeba powiększyć składkę ??

Domyślnie

Nie warto moim zdaniem. Ostatnio po weselu jeden z gości wyciągnął alkomat. Piękna walizeczka, do tego plik certyfikatów bo sprzęt regularnie jeździ na kalibrację (oczywiście odpłatną). Jako że samochodu tego dnia nie prowadziłem, to na weselu siedziałem z orkiestrą do rana, zdrzemnąłem się 3 godzinki a do śniadania oczywiście piwko. Efekt testu alkomatem : znikome stężenie, mogę jechać. Także ja serdecznie takim wynalazkom dziękuję, jak mam cień wątpliwości to nie jadę, po co się czarować.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabek Zobacz posta
    Odświeżam temat.Robimy zrzutę z kumplami na prezent na kawalerski. Pomyślałem, że dobrym prezentem bedzie taki porządny alkomat, który precyzyjnie wskaże zawartość promili we krwi. Wyszukałem po necie i znalazłem taki model : http://www.motointegrator.pl/produkt...oscent-da-7100 Warto go kupić ???Czy za tą cenę można kupić coś dobrego czy trzeba powiększyć składkę ??
    Za te pieniądze możecie kumplowi wykupić jakiś "pakiet" w korporacji taksówkarskiej. Wyjdzie taniej i bezpieczniej.

Domyślnie

Obrazić się może ktoś, kto ma problemy alkoholowe...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Obrazić się może ktoś, kto ma problemy alkoholowe...
    W sumie racja, można do zestawu jeszcze dołożyć mydło
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    W sumie racja, można do zestawu jeszcze dołożyć mydło
    DOBRE! Ewentualnie depilator dla jakiejś pani
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    DOBRE! Ewentualnie depilator dla jakiejś pani
    mistrz
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek