Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Candy R.

Domyślnie Candy R.

A to pani z tatuazem... Zabrałem do studia moja najlepsza modeleczke i postanowiłem ja troszkę wykorzystać...
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

Ps. Zanim "baranie" mnie skrytykujesz zastanów się czy potrafisz chodź mi dorównać... Uzasadniona krytyka jak najmilej widziana...

Domyślnie

Ps. Zanim "baranie" mnie skrytykujesz zastanów się czy potrafisz chodź mi dorównać... Uzasadniona krytyka jak najmilej widziana...
    Potrafię chodzić, choć nie jestem pewien czy ty potrafisz pisać.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

potrafie dorownac. Mysle ze spokojnie zostawiam cie w tyle. Przy tym poziomie to latwe. Ale nie gadam z takimi jak ty.
    Ucz sie sam na swoich bledach. Oklaskow tez niestety nie bedzie.

Podpisano:
    baran
    ( jak sadze, jeden z wielu )
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 30-09-2012 o 02:45
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Ale o co chodzi? Przecież super zdjęcia i naprawde super modelka. Po co ten tekst pod ostatnim zdjęciem?
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

dokładnie bez oklasków - zdjęcia jakich wile - mdłe

ten tekst na dole - "baranie" :] przesadziłeś - co Tobie odbiło?! naćpałeś się czy kompletnym ziemniakiem jesteś...

ps
    Choć to zapewne dobry sposób na aktywność będzie!
    NX2-D300s

Domyślnie

2 i 5 twarz się świeci - taki 'As' jak ty nie widzi tego ?
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

też nie kamam o co chodzi, pewnie jakaś pyskówka juz została usunięta i dlatego nie widać całości.
    Co do samych zdjęć to za ostro oświetlone jak dla mnie, ale to kwestia gustu
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

...widać, ma wysokie mniemanie o sobie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Nie mogę skrytykować, bo niestety "chodźbym" się postarał to nie jestem w stanie zrobić takiego woskowego, zblurowanego manekina jak na 6

Domyślnie

Co ty tutaj w ogóle robisz? Szukasz oklasków niczym król u pospólstwa? Z takim podejściem to na bazar możesz się wybrać.
    Takiego bufona dawno tutaj nie było...
    D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów