Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Candy R.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    pocisnął bym bardziej w taki klimat w studio jak np ostatnio Łukasz robił

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Drugie bardziej w moim klimacie... Ale staram sie jak tylko moge nie ciac... Tymbardziej, ze sie czasami zapomne i a to lokcie przytne, a to dlonie... Tym bardziej, ze tak jak juz napisalem na razie bawie sie swiatlem, a modelka bawi sie w pozy ... Nic na sile... Jakos nie mialem zadnej spinki i nie podchodzilem do tego ze cos musze... Hehe...

Cytat Zamieszczone przez Georgio Zobacz posta
    Mimo, iż sam nie jestem w stanie zrobic takich fot technicznie, to szcerze mowiac w ogole one do mnie nie przemawiaja. Nie przemawiaja poza siodemka ktora bardzo mi sie podoba.. Na pozostalych twarz modelki jakas dziwna. Moze wina makijażu, a moze obrobki. W kazdym razie jestem na nie.
    Technicznie zdjecia sa naprawde proste.. Jedna, dwie albo 4 lampy... Na stroboxie mozna znaleźć shemacik do tej sesji... Obrobka to tylko drobne usuniecie pieprzykow, balans bieli w LR i glamour glow(czy jakos tak) z color efex 4... A no i biala warstwa z mieszaniem na soft light, zeby "odzyskac cienie"... Co do balansu... Lampy dawaly 5200, robilem na auto a ze mam tam wielkie okna sie pomieszalo i aparat dal niebieskie.... Przy naprawianiu przesunelem za daleko i wyszlo fajnie wiec dalem tez troszke zielonego i wyszlo takie fajno sraczkowate...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 23:23 Powód: łączenie postów, "Tymbardzie", "narazie", "znalesc", "shemacik"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    wyszlo takie fajno sraczkowate...
    O właśnie ten efekt mi nie pasuje
    amator z D300 |50mm 1.8D | 70-300 G |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Georgio Zobacz posta
    O właśnie ten efekt mi nie pasuje
    No ba.. nie wszystkim na raz da sie podpasowac... Ale jak dobrze poszukasz, na pewno znajdziesz cos dla siebie...

A moze tak?

Sorki ze bez numerka

A tu kawalek lica bo faktycznie wyglada na blur...

(Dop... Ten wycinek tez jakos dziwnie wyglada... hmmm... )

A tak mniej wiecej wyglada ta pani bez retuszu...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 23:27 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Śliczna jest ta dziewczyna : )

PS: danielz odczytaj PW
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Dla mnie ta modelka jest perełką wśród zalewającej świat glamurowej tandety, gnącej się jak plastelinowe ludziki. Jeśli mówisz, że to była ot taka zabawa, to tym chętniej zobaczę jakiś spójny projekt.
    Praca modelki podoba mi się na każdym zdjęciu, a jeśli chodzi o całość, to 6 i 7, no i ostatni portret bez retuszu.
    Korzystaj póki masz okazję, bo jeśli tego nie zrobisz, to Ty będziesz największym i ostatnim baranem

Domyślnie

Ba.. pani modelka oprocz urody i wspanialej cery ma tez utalentowana mua... No i fajna kumpela te jest wiec nie musze sie martwic ze ucieknie
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów