Close

Strona 66 z 272 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Nie ja tylko moja siostra. Zreszta kiedys chcieli podobni ewydymac moich znajomych na kupnie aparatu, wcisnac uzywke w cenie nowki bez upustu. Ja kupilem u nich statyw i dopiero po kilku miesiacach zauwazylem, ze jest lekko polamana stopka.

W najgorszym razie mogę zwrócić. Jak sprawdzić ilość włączeń i przepracowanych godzin w panasie?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    W najgorszym razie mogę zwrócić. Jak sprawdzić ilość włączeń i przepracowanych godzin w panasie?
    Tu masz co i jak powciskac zeby dostac sie do menu serwisowego: http://www.hdtv.com.pl/forum/817525-post3.html
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Tu masz co i jak powciskac zeby dostac sie do menu serwisowego: http://www.hdtv.com.pl/forum/817525-post3.html
    Dzięki. Wszystkie mają tak samo?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Tak, przynajmniej te ktore sprawdzalem wiec wszystko od modelu x10e przez g30e do ut50e.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Czy ktoś może wypowiedzieć się nad tą plazmą: Samsung PS51E550? Jak ona ma się do Panasa: TX-P50ST50B?

Rożnica w cenie jest diametralna bo aż 400 GBP na korzyść Samsunga.
    Warto dopłacać do panasa? Potrzebuje plazmy minimum 50" Full HD z FreviewHD oraz z DLNA
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Ja tylko napiszę o tym Samsungu, bo miałem z nim do czynienia. Obraz wymaga dość głębokiej korekty w ustawieniach, żeby dało się to oglądać. Nie wiem czemu, ale fabryczne ustawienia są straszne. Po korekcji całkiem, całkiem.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

OK, dzięki. Może ktoś jeszcze porówna z panasem. Nie spieszy mi się. Mogę poczekać bo chce kupić dopiero w listopadzie bądź grudniu

Domyślnie

To poczekaj do "po świętach". Ceny lecą wtedy na łeb na szyję.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

jakoś nie wierze by ten panas diametralnie staniał... od dłuższego czasu obserwuje ceny i stoi cały czas na tym samym poziomie

Domyślnie

A ma ktos pomysl na alternatywe dla Samsunga 46ES6100 ? Bo na razie w kwocie do 3200-3300 nic ciekawszego nie znalazlem. 46 cali mnie tylko interesuje

Strona 66 z 272 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów