Close

Strona 58 z 272 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 2712

Domyślnie

Ja wychodze jednak z zalozenia ze nie po to mam wydac kase na TV żeby dokupowac dodatkowe pudelko do ogladania mkv. TV ma to odtwarzac i juz A zamiast bawienia w NASy itp. Tylko po to żeby filmy ogladac to zdecyduje sie po prostu na dysk zewnetrzny.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ja wychodze jednak z zalozenia ze nie po to mam wydac kase na TV żeby dokupowac dodatkowe pudelko do ogladania mkv. TV ma to odtwarzac i juz A zamiast bawienia w NASy itp. Tylko po to żeby filmy ogladac to zdecyduje sie po prostu na dysk zewnetrzny.
    A ja wychodzę z założenia, że jeżeli coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Telewizor ma dobrze wyświetlać obraz a odtwarzacz wszystko odtwarzać kropka
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Domyślnie

Chyba sobie TV wybrałem Co prawda zakup bedzie po swietach ale ..... chyba kupimy Samsunga ES5500. Czy ktoś z Was wie może jak sie sprawują zamienniki samsungowego uchwytu WMN1000 ? Bo 250zeta za oryginał to ciutke dużo...

Domyślnie

A ja sobie ostatnio zrobiłem a`la multiroom w mieszkaniu. Zamiast płacić N dodatkową kasę, zainwestowałem w przedłużacz pilota i ustrojstwo w postaci kabla iHDMI który przechwytuje klucz HDCP i umożliwia podłączenie dwóch TV FHD do jednego HD recordera. Fajnie, bo i z salonu i z sypialni mam dostęp do nagrań na dysku. Nie muszę też posiadać żadnej dodatkowej skrzynki.

Ten kabel (iHDMI) rozwiązuje też problem podłączenia dowolnego sprzętu nie obsługującego HDCP (np. monitora) do dekoderów HD.

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Chyba sobie TV wybrałem Co prawda zakup bedzie po swietach ale ..... chyba kupimy Samsunga ES5500. Czy ktoś z Was wie może jak sie sprawują zamienniki samsungowego uchwytu WMN1000 ? Bo 250zeta za oryginał to ciutke dużo...
    Na pewno chcesz się pozbawić regulacji kąta?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Pewne to sa podatki i to ze D80 przepala na matrycowym

Domyślnie

No to jednak rozważyłbym uchwyt regulowany.

Domyślnie

Ja wiem o co Ci chodzi

Ja mam juz uchyt powieszony od roku czyli od zakupu i remontu mieszkania Tyle ze ten uchwyt byl przewidziany maxymalnie na 42 cale a ja jednak kupie wiekszy TV. I teraz wiem czy z uwagi na to obecne TV sa ciensze niż 2 czas jakis temu to sa też lzejsze i mi ten uchwyt wytrzyma czy nie. A ten samsungowy po prostu wpadl mi kiedys w oko. Ale racji troche masz z brakiem regulacji szczegolnie ze u nas dolna krawedz TV bedzie na wysokosci 150cm od podlogi

Domyślnie

Plazma swoje waży, trzeba uważąć, jak kupisz nawet 50" podświetlane ledami, powinno spokojnie wytrzymać.

Domyślnie

LEDa bo jak porownywalem to wole jednak te oczojebne kolorki i lepsza ostrosc

Domyślnie

Ja ostatnio brałem LEDa do sypialni i się nieco zdziwiłem grubością wyświetlacza i wagą. Leciutkie.

Co ciekawe, sterowany z pilota uchwyt który zamontowałem w salonie waży 20 kg. Prawie tyle, co sam 40" TV.

Strona 58 z 272 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów