Close

Strona 59 z 272 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 2712

Domyślnie

Jak patrzylem w specyfikacje ES5500 to 46 cali wazy chyba 13kg

Domyślnie

To na jednym gwoździu możesz powiesić.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Zamiast płacić N dodatkową kasę
    Już nie będziesz płać N żadnej kasy
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Już nie będziesz płać N żadnej kasy
    o co chodzi? dali free ?
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Domyślnie

Alf, rozwiń bo ja Nke chciałem na święta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    LEDa bo jak porownywalem to wole jednak te oczojebne kolorki i lepsza ostrosc
    Już nawet moja teściowa ostatnio doceniła, że plazma jest lepsza. Niedawno zepsuł im się CRT i zmusiłem wręcz do zakupu niedrogiej plazmy Panasonica. Pomimo, że syn agitował za LCD, bo taki ma. Toshibę jakąś. Drugi syn jednak stanął po mojej stronie, wszak w obrazy różne gapię się zawodowo 21 lat i założył, całkowicie słusznie zresztą ( ) że wiem co mówię. Z sporą dozą niedowierzania zakupili jednak, ustawili i nie było żadnego WOW przez dobre 2 do 3 tygodni. Aż któregoś razu teściowa pojechała przypilnować dzieci starszego syna, tego od Toshiby. Widziała już wcześniej ten TV, ale z braku porównania nie opiniowała. Ot, TV jak TV. Wieczorem z nudów znów pooglądała i po powrocie oświadczyła teściowi, że już wie skąd te spory LCD i plazma. "Nasz to telewizor, a nie to co tamto...".
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

No dobra, to teraz ja jeszcze pognębię Was. Telewizor mam wybrany, przydałby się jakiś odtwarzacz + wzmacniasz + głośniki. Po raz któryś raz napiszę, że audiofil nie jestem, do teraz odsłu****ę wszystko z różnych plastikowych zestawów 5.1, ale zaczyna mnie to pomalutku drażnić. Słyszę różnicę między plastikowym kinem domowym, a drewnianymi, trójdrożnymi kolumnami z miniwieży. Generalnie nie zależy mi na jakimś hajendzie, chcę żeby brzmiało ładnie i mniej plastikowo, niż zestawu 5.1.
    Nie chcę też od razu pompować dużej kasy w całość, chce się pomalutku zacząć przestawiać. Zależy mi na tym, żeby do wzmacniacza dało się podłączyć zewnętrzne źródła dźwięku przez s/pdif (kuńsolę, dekoder, Apple TV, takie tam...), więc dobrze, żeby tych wejść było kilka. No i do tego głośniki. Na początek chcę zwykłe stereo, ale też chcę mieć możliwość rozbudowania w przyszłości całości o głośnik centralny, czy jakiś subwoofer. Czy może jest sens kupić jakiś zestaw kolumn 5.1? Tak teraz sobie patrze na Allegro, takie zestawy zaczynają się już od 600 (np. takie coś: http://allegro.pl/kino-vk-7900-kolum...623394474.html ). Tylko czy jest sens się w coś takiego pchać?
    Całość będzie miała zastosowanie ogólno-medialne. Trochę muzyczki posłuchać, czasem zagrać na PS, jakiś film obejrzeć z DVD/BD, czy nawet na uparciucha z TV z N-ki. Podkeślam po raz kolejny, nie jestem fanatykiem, wręcz przeciwnie.
    I teraz tak... Odtwarzacz nie musi być kombajnem mogącym odtworzyć wszystkie możliwe formaty świata. Z definicji nie bawię się w takie rzeczy, bo mi się nie chce. Jak będzie miał, to dobrze, ale nie jest to priorytet. Ampli, jak już wspomniałem wcześniej powinien mieć jak najwięcej wejść optycznych, czy innych umożliwiających podłączenie dźwięku z zewnątrz. Nie musi być nowy. Kolumny? Hmm.. Tutaj zupełnie nie wiem, w którą stronę pójść. Dlatego liczę na Waszą pomoc, fajnie by było z konkretnymi przykładami. Całość części audio chciałbym na początek zamknąć w kwocie 2 - 2,5k.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    powinien mieć jak najwięcej wejść optycznych
    Wejście optyczne można bez problemu rozgałęzić. Trójnik kosztuje ok 20 zł plus jeden dodatkowy "centralny" światłowód. Plus z takiego rozwiązania dodatkowy taki, że nie trzeba przełączać wejść. Gra włączone w tym momencie urządzenie.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzi89 Zobacz posta
    o co chodzi? dali free ?
    Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Alf, rozwiń bo ja Nke chciałem na święta
    Chyba Jackowi chodzi o to, że nie bedzie już N, tylko C+.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Chyba Jackowi chodzi o to, że nie bedzie już N, tylko C+.
    Znów C+ pożre konkurencję jak kiedyś Wizję? Znów będą windować swoje i tak nietanie usługi.

Strona 59 z 272 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów