Szukaj
Mariusz, pierwsze zdjęcie... zmiażdżył mnie dobór parametrów (ISO 1000, 1/3200, EV +1/3), bo zastanawiałem się czemu tak jasno i źle to wygląda. Środowisko i model 1 klasa. Normalnie można było zrobić kadr marzenie...
2 i 3 przyrodniczo bardzo fajne, fotograficznie, jak dla mnie, ciut za ciasno.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
na 1 -cóż za kolory jesieniale ciepłej jesieni, fajny kadr 2 i 3 za poprzednikiem
![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Mnie jedynka się podoba.
A wysokie ISO nie przeszkadza, jak dobrze odszumione.
Po zabawach z dfine2.0 bez problemów jadę nawet na 1800 jeśli jest potrzeba.
Jednak nie wiem, ale zauważyłem (przynajmniej u mnie), że wysokie ISO zabija kolory w zdjęciu.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
na 2-ce i 3-ce faktycznie ciasnawo ale za to świetna jakość![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, kowal the best. Na jedynce przeszkadza mi tylko jaskrawość, ale nie jest jakoś dużo za jasno.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Dzięki koleżanki i koledzy za miłe komentarze ale jak to u mnie za moment będą zdjęcia ,,mocno przyrodnicze" i jak Tymi zauważył ,,z kilometra" więc proszę o wyrozumiałośćNie mam zbytnio ostatnio czasu bo sie w pakowałem w ślub po rodzinie i mam do obrobienia 800 zdjęć oczywiście po selekcji będzie ich znacznie mniej ale i tak to katorżnicza robota.
Rzucam na Wasze ,,pożarcie" jeszcze jednego kowalika w innym oświetleniu - niestety tło odszumiane i w dużym powiększeniu może być to widać
pozdrawiam
Mariusz
Faktycznie 2 i 3 fajna, ładne kolory, rudzik fajnie sfocony mi się marzy![]()
Skontaktuj się z nami