Close

Strona 10 z 55 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 542

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Nie wydaje mi się. Sony twierdzi, że matryca FF nie zmieści się do bagnetu E. Zwróć uwagę, że w kamerze rogi matrycy są przysłonięte.
    Ale z faktu, że są przysłonięte przy oglądzie na wprost nie wynika że obiektyw (w którym związek między polem rzutowania a bagnetem jest tylko pośredni) całej klatki nie kryje.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 11-09-2012 o 22:57

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Ale z faktu, że są przysłonięte przy oglądzie na wprost nie wynika że obiektyw (w którym związek między polem rzutowania a bagnetem jest tylko pośredni) całej klatki nie kryje.
    Faktycznie, o tym nie pomyślałem. Może jakiś naleśniczek pokryłby rogi. W każdym razie na pewno jest to konstrukcyjne utrudnienie.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

a m39 kryje FF

Domyślnie

Jest opcjonalny wizjer http://www.fotopolis.pl/index.php?n=...atkowy-kompakt
    Żeby to było jeszcze z wymienną optyką... Ciekawe. Dyskretny to on jest na pewno
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Jest juz oficjalnie wraz z dwoma pozostalymi aparatami. Nie ma wymiennej optyki - oficjalna strona Sony.

A tu cos dla wielbicieli X100 ... czyli zdjecie paska

PS. dostepny od grudnia ... tylko dlaczego nie ma nigdzie zdjecia tylnej scianki?
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 12-09-2012 o 06:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    PS. dostepny od grudnia ... tylko dlaczego nie ma nigdzie zdjecia tylnej scianki?
    Jak nie jak jest. W linku dwa posty wyżej.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Juz sie pojawily - wczesniej nie bylo, nawet na oficjalnej stronie

Domyślnie

Można też pomacać okiem, tylna ścianka też jest <<First Look RX1>>

Domyślnie

Miałem nosa aby nie pozbywać się UV-ki i polara fi 49...Ma taką ażurową osłonę aby polarem zakręcić że hej. Przy dość jasnym obiektywie trochę słaba migawka (dlatego podkreślają iso 50). Ładny...Jakby jeszcze miał wbudowany telefon, navi... to może łatwiej byłoby uzasadnić/zbilansować go w domowym projekcie budżetu 2013... a tak... Ale pamiętam, że pod koniec ery kliszy kupiłem fajnego olego miu ze stałoogniskowym 35 coś za 400 zł więc krok w dobrym kierunku.
    AMATOR

Strona 10 z 55 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów