Nie bardzo wiem jak sobie poradzić z tym problemem, a może ktoś ma podobnie i zna rozwiazanie.
Otóż aby wyświetlały mi się zdjęcia na forum hostowane na imageshack, muszę wejść na stronę imageshack.us i się zalogować. Tak długo jak jestem zalogowany wszystko jest w porządku, gdy nie jestem zalogowany zamiast zdjec pojawia się ikonka, ze domena jest niezarejestrowana (...).
O ile na komputerze nie jest to problem, bo imageshack trzyma sesje w nieskończoność i jestem tam zalogowany cały czas, to problem pojawia się podczas korzystania z tapatalkProgram nie wspoldzieli sesji z przeglądarką i nie da się zalogować na stronie imageshack z poziomu tapatalk.
Ponieważ większość osób wrzuca zdjęcia za pośrednictwem ih nie mogę praktycznie w ogóle korzystać z tapatalk do przeglądania forum
Skąd się to bierze? Podejrzewam, ze to sprawa regionalna zależna od państwa, z którego się próbuje pobrać obrazki, bo w Polsce wszystko działa w porządku, a tutaj na Cyprze za każdym razem jest tak jak opisywałem powyżej.
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Pisałem już na forum tapatalk, ale bez odzewu.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami