Olać WB! Zdjęcia są przede wszystkim ciekawe i dobrze skadrowane, a w tym wypadku WB to pikuś. Shao dawaj więcej!
Szukaj
Olać WB! Zdjęcia są przede wszystkim ciekawe i dobrze skadrowane, a w tym wypadku WB to pikuś. Shao dawaj więcej!
Bedzie wiecej jak zrobiedzieki za wizyte!
Dwie foty z wczoraj, w sumie duzo nie zrobilem bo bylem tylko na zwiadach...
41.Most Lupu, ten przynajmniej jest podswietlany chociaz mieli dwa panele walniete (co widac na zdjeciu - na gorze i na dole nie swieci jeden odcinek). Podswietlaja tylko w piatek i sobote
Przepraszam, ze tak ciasno na dole, ale mialem sklepik z zarciem i niestety mialem banner z nazwa na dachu przez pol kadru (bo stalem na kladce, ktora praktycznie styka sie z tym sklepikiem)
![]()
Wieksza wersja
42. Te swiatla rozmazane to latawce z LEDaminiektore smigaja na bardzo duzych wysokosciach, ale warunki nad rzeka dobre bo wieje ciagle
Odrobinke wieksza wersja
Trochę w tej "Azjatyckiej Prostytutce" jak w bajce jest![]()
Tak ładnie a nas to zabierał na jakieś bundy i pudongi...![]()
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
latawce niesforne![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Prawie nigdy nie wchodzę w te rejony, ale znalazłem na mazowieckiej grupie link niechcący... Zdjęcia są BAJECZNE!
Tak tylko mówię że "podkradlem" sobie ostatnie panoramy na telefon co by sobie jako tapete ustawićproblem w tym że nie mogę się zdecydować
![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Fajne panoramki![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami