Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Shimano ;-)

Domyślnie Shimano ;-)

Witam,
    Mając na uwadze poziom zdjęć zamieszczanych na forum dopiero teraz zdecydowałem się pokazać swoje fotki. Pstrykam czysto amatorsko od czasów D40. Mam nadzieję zostać z Wami na dłużej . Tytuł może niefrasobliwy ale karkołomnie łączy fakt powitania nowych kolegów z tematem pobocznym zdjęcia .

Pozdrawiam

Maciej

Domyślnie

rower moim zdaniem całkowicie bez sensu w tym przypadku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    rower moim zdaniem całkowicie bez sensu w tym przypadku.
    Potwierdzam
    Ale zdjęcie ma potencjał - można jeszcze powalczyć z niebem i z piaskiem. Spróbuj zrobić z tego kwadrat zaczynając z lewej strony i obcinając rower
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Bartek dobrze prawi, warto spróbować, niebo jest super. Czy to aby nie plaża w Grzybowie bo jakoś ten mostek podobny
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Rower bez sensu powiadacie...no cóż pójdziemy na piechotę w kolejną odsłonię jak zauważył Jarek Grzybowskiej plaży:

uwagi mile widziane...

Pozdrawiam

Maciej

P.S. Podpowiedzcie proszę dlaczego gubię ostrość na forum? W imidższaku ostrość OK...

Domyślnie

a "mi się" z rowerem właśnie bardzo widziało

Domyślnie

Ha czyli dobrze myślałem Kurde ostatnio jak byłem w tym miejscu to zaledwie wystawało kilka palików, nawet kamoli nie było a tu proszę jak pięknie porośnięte glonami, jak dobrze że wracam za tydzień... kiedy fociłeś ?
    Ostatnio edytowane przez jarekf34 ; 17-08-2012 o 21:34

Domyślnie

Jarek mija tydzień jak skończył się mój urlop...fotki to skarb- zawsze można wrócić do tamtych chwil. Kołobrzeg jak ja Ci zazdroszczę! BTW- plaża była szeroka także "falochron" w całej okazałości.

Pozdrawiam

Maciej

Domyślnie

Jestem tego samego zdania co Bartek...
    Mega niebo ma potencjal.... przyciac do kwadratu i powalczyc z niebem i dolem... i moze byc super!

Domyślnie

Masz coś może z tym "pomostem" bardziej centralnie co by te kamulce z glonami były bardziej widoczne ?? Kurde od razu po powrocie siedzę przy nim

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów