Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Shimano ;-)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mc_Murarz Zobacz posta
    niestety "falochron" jest przy samym zejściu na plażę więc teraz w sezonie non stop jest pełno ludzi co mnie nadal z lekka deprymuje bo nie lubię rozkładać się ze sprzętem w takich okolicznościach
    No ja też tak mam . Mam nadzieję, że za tydzien już nie będzie plazowiczów bo sezon się już kończy
    Pozdrawiam.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Jestem tego samego zdania co Bartek...
    Mega niebo ma potencjal.... przyciac do kwadratu i powalczyc z niebem i dolem... i moze byc super!

Domyślnie

Masz coś może z tym "pomostem" bardziej centralnie co by te kamulce z glonami były bardziej widoczne ?? Kurde od razu po powrocie siedzę przy nim
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dobry debiut, glowy nie urywa, ale jest ladnie.....
    Mogl bys troche wiecej detalu pokazac, ale to kwestia ostrzenia przy zmniejszaniu.
    Druga odslona podoba mi sie bardziej, bo jak wspomniano ten rower tu nie pasuje........jak dla mnie wyglada smiesznie taki "wkopany"

Domyślnie

Cieszy mnie niezmiernie że rower Lukasowi przypadł do gustu
    Dla cierpliwych odsłona trzecia- Greg jest trochę więcej szczegółu na podłodze:

P.S. Jarek pastwiłem się nad tematem więc mam tego multum także centralnie ale w innych okolicznościach nieba i z ciętym dołem-nic ciekawego.

Pozdrawiam

Maciej
    Ostatnio edytowane przez Mc_Murarz ; 17-08-2012 o 22:09

Domyślnie

a mi bardziej podoba się pierwsze zdjęcie z rowerem niż te następne. Ogólnie przedstawia jakąś historię, coś wprowadza do zdjęcia więcej niż już nudzące się wymuskane landszafty których jest wiele. Moim zdaniem ma sporo lepszy klimat niż następne wstawki.

Domyślnie

Odsłona trzecia podoba się najbardziej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów