Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Natalia

Domyślnie

chyba za jasne
    uciąć powyżej linii włosów, nie bedzie nieba- bedzie mniej walić po oczach...
    poza tym- czy modelka na każdym specjalnie wydyma wargi? czy tak ma?
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Trójka jest fajna ale 4 i 5 wygląda jak robione telefonem z rozdzielczością VGA, ale pewnie nie wyłapałem klimatu zdjęcia i mogę sie mylić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    ...czy modelka na każdym specjalnie wydyma wargi?

buahahahaha - słowo wydyma nie rozwaliło
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

nin
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta

buahahahaha - słowo wydyma nie rozwaliło
    i nie wargi tylko usta
    tak ona tak ma :P

Domyślnie

Dwójeczka prześliczna!!!
    Natomiast kolory kolorowych mnie nie przekonują.

Domyślnie

usta ma slodkie ale myslalem ze to mina i to powtarzana i chcialem zasugerowac zeby do kolejnych zdjec potrenowac z nią mimikę i kilka kadrów z zamknietymi ustami (w tym wypadku zacisnietymi wargami) tudziesz szerzej rozchylić :> ja się nie czepiam w końcu mi nikt uszu dociskać nie każe ;]

styl fajny i pomyslowy, 3 fajne (mimo ze poucinane i centralne to wlasnie pasuje), 5 super. 6 fajne kompozycyjnie ale barwy mi nie podchodzą i aż mam odruch zrobić ręką daszek nad obiektywem przed słońcem..

Pozdrawiam, Kacowy
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

nin
    Gość

Domyślnie

to teraz sie przyznam to ostatnie to specjalnie tak zrobione bylo dobre ale jak zwykle pogrzebalem :P

Domyślnie

Drugie. Drugie mi się podoba.

Domyślnie

te zdjęcia to nie są z D100 jak się domyślam (najwyżej nr 1 jest być może z cyfraka, a jeśli z 6x6 to dlatego, ż eobiektyw był w cieniu), a są to skany z twojego średniego formatu - kiepska optyka i kłopoty ze zdjęciami pod światło. Z Kieva dostaniesz to samo - zero postępu. Kup może takigo, do którego podepniesz optykę od Pentacona - będzie lepiej.
    Jest jedna zaleta takiego stanu rzeczy będziesz robił zdjęcia do których staruszkowie mają sentyment - automatyczna stylizcja na lata 70-te
    co do zdj - na 1 ci ludzie powodują bałagan, a nic nie wnoszą. Nie wiem czemu ich chciałeś w kadrze. Cięcie kadru na łydkach jest nieprawidłowe.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

nin
    Gość

Domyślnie

Jacku to byl d100 i 85 ehehehe

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów