chyba za jasne![]()
uciąć powyżej linii włosów, nie bedzie nieba- bedzie mniej walić po oczach...
poza tym- czy modelka na każdym specjalnie wydyma wargi? czy tak ma?![]()
Szukaj
chyba za jasne![]()
uciąć powyżej linii włosów, nie bedzie nieba- bedzie mniej walić po oczach...
poza tym- czy modelka na każdym specjalnie wydyma wargi? czy tak ma?![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Trójka jest fajna ale 4 i 5 wygląda jak robione telefonem z rozdzielczością VGA, ale pewnie nie wyłapałem klimatu zdjęcia i mogę sie mylić...
Dwójeczka prześliczna!!!
Natomiast kolory kolorowych mnie nie przekonują.
usta ma slodkie ale myslalem ze to mina i to powtarzana i chcialem zasugerowac zeby do kolejnych zdjec potrenowac z nią mimikę i kilka kadrów z zamknietymi ustami (w tym wypadku zacisnietymi wargami) tudziesz szerzej rozchylić :> ja się nie czepiamw końcu mi nikt uszu dociskać nie każe ;]
styl fajny i pomyslowy, 3 fajne (mimo ze poucinane i centralne to wlasnie pasuje), 5 super. 6 fajne kompozycyjnie ale barwy mi nie podchodzą i aż mam odruch zrobić ręką daszek nad obiektywem przed słońcem..
Pozdrawiam, Kacowy
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
to teraz sie przyznamto ostatnie to specjalnie tak zrobione bylo dobre ale jak zwykle pogrzebalem :P
te zdjęcia to nie są z D100 jak się domyślam (najwyżej nr 1 jest być może z cyfraka, a jeśli z 6x6 to dlatego, ż eobiektyw był w cieniu), a są to skany z twojego średniego formatu - kiepska optyka i kłopoty ze zdjęciami pod światło. Z Kieva dostaniesz to samo - zero postępu. Kup może takigo, do którego podepniesz optykę od Pentacona - będzie lepiej.
Jest jedna zaleta takiego stanu rzeczybędziesz robił zdjęcia do których staruszkowie mają sentyment - automatyczna stylizcja na lata 70-te
![]()
co do zdj - na 1 ci ludzie powodują bałagan, a nic nie wnoszą. Nie wiem czemu ich chciałeś w kadrze. Cięcie kadru na łydkach jest nieprawidłowe.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacku to byl d100 i 85 ehehehe![]()
Skontaktuj się z nami