Szukaj
W trzech wątkach zaatakowany nin w związku z Kievem.![]()
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
moze najmniej mi lezy 1 ale reszta mioodziojak zwykle Nin - klasa
D7200
Zaatakowany? Nie, nie. Po prostu przestrzegam go przed zrobienie głupstwa. Decyzja jest jego.
Masz prostokątny pionowy kadr ze zdjęcia nr 1 - gdzie będa całe nogi. Po co je ciełeś? By pasowało do serii? I tak nie pasuje - stylem, nasyceniem barw.
Co do tego czym zrobione są te zdjęcia.
85/1.8 nie jest dobra pod światło. Kiedyś go miałem i z tego powodu sprzedałem - choć wszyscy twierdzili, że to szkło o ile ma osłonę to jest OK. Jak widać - nie.
Ale mi i tak to bardziej wygląda na stare 6x6 ze słabą optyką![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
jacek 85 jest swietna pod swiatlo a to co widac to sam to robilem
fakt 50 pod swiatlo daje taki efekt bez dodawania go w psale nie 85
85/1.8 jest tak świetna pod światło, że ją sprzedałem. Mam nadzieję, że 1,4 jest lepsza (a nawet już to sprawdziłem na testach)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
moze u Ciebie jest inne slonce : P
a tu 50 bez ps
a zdjęcie nr 5 i dodane póżniej 6 - to jest celowo popsute i jaki to obiektyw?
celowo i 85
ostatnie nie celowo i 50 no i nie psute (znaczy sie celowo ale to jak juz robilem to sie tak ustawilem pod slonce i wiedzialem czego chce)
Skontaktuj się z nami