Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

a jescze tak dopytam czy taka stopka pojawia sie przy wczesniej napisanych postach czy tylko na tych napisanych od momentu wstawienia stopki?
    bo temat mnie zainteresowal
    Pojawia się we wszystkich postach, również w archiwum.

Jak ktoś będzie chciał to zdjęć ślubnych mu nie zrobię bo po prostu za słaby w te klocki jestem to raz
    Ps. http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=211511/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Pojawia się we wszystkich postach, również w archiwum.
    o to git, jak wroce z urlopu to zrobie przelew i stopke sobie zrobie

Domyślnie

Zapraszam serdecznie

Wysłano z Galaxy Note. Pozdrawiam. Piotr Milecki.

Domyślnie

To teraz pytanie, mogę mieć adres do swojego "komercyjnego" bloga czy nie?

Nadal też nie uzyskałem odpowiedzi jaki punkt regulaminu zlamalem mając w stopce informacje o moim sprzęcie foto?
    Może d700 to komercyjny aparat i również nie wolno go w podpisie umieszczać?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Niestety wciąż jestem zdanie że nie i proszę o uszanowanie tego. Nie chcę żadnych precedensów i setki wpisów dlaczego komuś wolno a mnie nie. Co do treści części podpisu niestety proszę mi wybaczyć, nie będziemy się bawili w wycinanie fragmentów. To sprawa użytkownika.

Domyślnie

Niniejszym zamykam ten wątek i pozostawiam aby można go było potraktować jako stanowisko w ewentualnych "sporach". Pełną dyspozycyjność co do decyzji w tym temacie mają moderatorzy i to Oni decydują o charakterze wpisu. Dziękuję za uwagę.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów