Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

dziekuje..
    9 wywolala kontrowersje. to dobrze.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    co do 10 to jest pin hole.
    ?

Domyślnie

Mz najładniejsza dwójka i dziesiątka. Tak na bardzo szybko - po prostu mają to coś....
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

pinhole to rodzaj obrobki do CZB.
    modyfikowany przezemnie rodzaj filtru
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

napisal : Ocean
    1. Modelka ma szczękościsk
    2. Zajęcza warga? Tej Pani się usta nie zamykają! (wręcz nieestetycznie to wygląda)

Czytajac takie pierdy mialem takie zaburzenie fal mozgowych , ze ziemiaki zaczely mi czworkami z piwnicy wychodzic .
    Mam nadzieje kolego ze slowo "TAKT" nie jest Ci zupelnie obce ...
    Ladne fotografie , kobieta na nich przedstawiona wyglada bardzo dziewczeco i wrecz uroczo co mi sie osobiscie podoba , jedyna uwaga za SAINT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    napisal : Ocean
    1. Modelka ma szczękościsk
    2. Zajęcza warga? Tej Pani się usta nie zamykają! (wręcz nieestetycznie to wygląda)

Czytajac takie pierdy mialem takie zaburzenie fal mozgowych , ze ziemiaki zaczely mi czworkami z piwnicy wychodzic .
    Mam nadzieje kolego ze slowo "TAKT" nie jest Ci zupelnie obce ...
    Ladne fotografie , kobieta na nich przedstawiona wyglada bardzo dziewczeco i wrecz uroczo co mi sie osobiscie podoba , jedyna uwaga za SAINT
    i jak tu sie nie wk mam kiedy widze to w koło )

dziekuje

Domyślnie

Wybieram 2 i 10 - reszta ....niespecjalnie
    pinhole to pinhole a szopowanki powinny być inaczej nazywane - tym bardziej ze z samym pinholem nie mają nic wspólnego

Domyślnie

fafniak nie zgodze sie z toba pinhole to pinhole.. i jesli NIK go tak nazwal to tak jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    fafniak nie zgodze sie z toba pinhole to pinhole.. i jesli NIK go tak nazwal to tak jest

jak pomaluje auto na czerwono i dokleje spoiler to nie znaczy ze mam samochod z maranello

pinhole a filtr imitujacy pinhole to jednak dwie rozne sprawy, tak samo jak dodawanie ziarna udajacego analogowy film
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    jak pomaluje auto na czerwono i dokleje spoiler to nie znaczy ze mam samochod z maranello

pinhole a filtr imitujacy pinhole to jednak dwie rozne sprawy, tak samo jak dodawanie ziarna udajacego analogowy film
    Dlatego w fotografii cyfrowej to się zwie szumem
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów