Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Iwona by [ Hanibal ]

Witam Serdecznie.

Dzis Na forum chciałbym pokazac kilka ujec z sesji z Bielawy.

Pozowała Iwona. Urocza dziewczyna która zniosła wszelkie trudy sesji ze mną i kilkoma innymi fotografami.

ocene pozostawiam Wam.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Na FB już się co nie co wypowiedziałem Bardzo ładny i ciekawy set
    #2 obróbkowo mi się bardzo podoba

#9 nie podoba mi się ta prawa dłoń jak się patrzy na zdjęcie tylko taki szczegół
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Te dłonie na 9tce wyglądają strasznie, jak nie modelki (bo zakładam, że to jej?). Unikałbym takich układów skoro modelka ma duże dłonie i drobną twarz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Te dłonie na 9tce wyglądają strasznie, jak nie modelki (bo zakładam, że to jej?)
    Ja też miałem takie wrażenie.

Natomiast #10 jest moim faworytem za pozę modelki i te szumy
    Commercial footer has been removed pursuant to forum rules

Domyślnie

dzieki za uwage i wizyte.

pozdrawiam
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

1,2,7 mogą być, natomiast 9, hmmm wypadek przy pracy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    1,2,7 mogą być, natomiast 9, hmmm wypadek przy pracy...
    i fajnie jest )) dziekuje za uwage i komentarz..
    Tqoj koment rowniez moze byc

Domyślnie

Zdjęcia dużo bardziej podobają mi się od poprzednich, alę:

1. Modelka ma szczękościsk
    2. Zajęcza warga? Tej Pani się usta nie zamykają! (wręcz nieestetycznie to wygląda)
    3. Patrz post wyżej
    4. Szum cyfrowy NIE WYGLĄDA ŁADNIE. Nie ważne, czy szum chrominacji, czy luminacji. Również ten dodany w obróbce. A na 10 to aż przesadziłeś z przesadzeniem.

Niemniej pierwsze zdjęcia mi się bardzo podobają, znacznie lepiej niż te ostatnie. Nie przeginałeś tu z obróbką (choć jest parę wyjątków), tak jak to miało miejsce (eekhm? Zawsze?). Modelka - wydaje mi się, zapozować umie, ale nie potrafi zapanować nad sobą i swoim ego, które moim zdaniem aż bije ze zdjęć, co odbieram na minus. Ciut inaczej powinieneś ją pokierować, albo inaczej zaprezentować.

Domyślnie

napisal : Ocean
    2. Zajęcza warga? Tej Pani się usta nie zamykają! (wręcz nieestetycznie to wygląda)

Czytajac takie pierdy mialem takie zaburzenie fal mozgowych , ze ziemiaki zaczely mi czworkami z piwnicy wychodzic .
    Mam nadzieje kolego ze slowo "TAKT" nie jest Ci zupelnie obce ...
    Ladne fotografie , kobieta na nich przedstawiona wyglada bardzo dziewczeco i wrecz uroczo co mi sie osobiscie podoba , jedyna uwaga za SAINT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    napisal : Ocean

Czytajac takie pierdy mialem takie zaburzenie fal mozgowych , ze ziemiaki zaczely mi czworkami z piwnicy wychodzic .
    Mam nadzieje kolego ze slowo "TAKT" nie jest Ci zupelnie obce ...
    Ladne fotografie , kobieta na nich przedstawiona wyglada bardzo dziewczeco i wrecz uroczo co mi sie osobiscie podoba , jedyna uwaga za SAINT
    i jak tu sie nie wk mam kiedy widze to w koło )

dziekuje

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów