Close

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Domyślnie

Wlasnie to co tom1 napisal CG 275W
    W pudelku nie wyglada na duzy
    Jak widzialem na instrukcji to bede sie meczyl z oslona(hood) zeby zalozyc na monitor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek996 Zobacz posta
    Jak widzialem na instrukcji to bede sie meczyl z oslona(hood) zeby zalozyc na monitor
    Japończycy, specjaliści od origami, wymyślili sposób jej składania.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Niebezpieczny monitor - mam klienta, który po przetestowaniu tego potwora pozbył się nowiutkiego CG243W...

Domyślnie

NO wydatek masakryczny, dalej mysle czy dobrze zrobilem bo za te cene bym mial np 70-200 + sekonic L758DR + profile target 2
    Heh cos za cos:P najwazniejsze ze Zona mnie nie zabila

Domyślnie

Heh, jestem cienki z origami :P wysle zeby mi poskladali wiem ze quato maja super hood-y metalowe ponoc

Domyślnie

Rzeczywiście było wcześniej napisane, uleciało z pamięci - jestem w pracy.

Ja za ok. 4 miesiące wrócę do tematu. Wpierw muszę pokój pomalować i parę innych rzeczy zrobić. Żonę już dawno oswoiłem z tematem.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

A tak z ciekawosc? kim sa w przewadze klienci kupujacy EIZO? graficy? fotograficy? architekci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Wpierw muszę pokój pomalować i parę innych rzeczy zrobić. Żonę już dawno oswoiłem z tematem.
    Pokoju nie trzeba malować - ważne jest to, co znajduje się w zasięgu wzroku za monitorem, wystarczy arkusz tektury bądź pianka modelarska

Cytat Zamieszczone przez Radek996 Zobacz posta
    A tak z ciekawosc? kim sa w przewadze klienci kupujacy EIZO? graficy? fotograficy? architekci?
    Miłośnicy rozwiązań ostatecznych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Niebezpieczny monitor
    Prawda. W swojej pracy spotykam się często z podobnymi sytuacjami, które spokojnie można opowiadać jako anegdoty.

Przykładowo: Rozmawiam przez telefon o jakichś monitorach. Budżet określony przez klienta na kwotę "x" i nie do ruszenia. Po prostu musimy się zmieścić w kwocie i koniec kropka, nie ma w ogóle gadania. Ale wyczuwam w rozmowie, że człowiek ma oczekiwania, które niekoniecznie będzie spełniał monitor za "x". Gadamy długo, ręka usycha od trzymania słuchawki. W końcu zapraszam człowieka na pokaz. Daleko trzeba jechać, ale trudno. Wydawać spore pieniądze trzeba, więc się zgadza na wizję lokalną. Po pokazie, bez słowa o kasie, zaczyna zbierać na monitor 2x droższy.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Lepiej uwazaj.. Moja sie jakos dziwnie szybko oswoila:P pewnie cos "nie taniego" bedzie chciala kupic w bliskim czasie ale teraz mi nie powie

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów