Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie W pustej stodole

Witam Panie i Panów,
    Trzy klateczki ze zdjęciowego spotkania z moją koleżanką

1. (wiem że ostrość z oczka uciekła)

2.

3. (za bardzo hdr-owo?)

Domyślnie

Jak dla mnie to 3 najładniejsza, poza, emocje, może nieco kontrastu dodać.
    Jedynka również ładna, ale przeszkadza rozbłysk w LD.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariusz_m Zobacz posta
    Jak dla mnie to 3 najładniejsza, poza, emocje, może nieco kontrastu dodać.
    Jeszcze dodać? Serio?
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

na początek: nie podoba mi się obróbka typu clarity +100 czego wynikiem jest m.in brzydka " brudna i spocona" cera. Zdjęciowo trójka by jeszcze uszła lecz trochę za ciasno no i ten ruch głowy - wolałbym spokojne. Modelka ma potencjał, trenuj dalej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    na początek: nie podoba mi się obróbka typu clarity +100 czego wynikiem jest m.in brzydka " brudna i spocona" cera...
    Nie no aż tak suwakami nie szaleję Przyznam, że wiele czasu straciłem na próbach pozbycia się efektu brudnej skóry i jak widać do końca się nie udało - może po części dlatego, że dziewczyna była już rzeczywiście spocona ze względu na panującą duchotę. Chciała doprowadzić się do porządku, ale poprosiłem żeby tak została do końca, bo spodobał mi się klimat dusznego letniego popołudnia.

Domyślnie

Ja również wybieram 3kę - moment idealny - jeśli chodzi o obróbkę to do takiego wesołego momentu troche nie pasuje mi ten "hdr" - jakby tak zmniejszyć efekt o połowę chociaż

Domyślnie

Fajne kadry i przekombinowana obróbka, która przeszkadza w odbiorze niestety.
    fotohobbysta

Domyślnie

Podoba mi się 1 - fajny klimat i nie przeszkadza brak ostrości.
    12 14 28 35 85

Domyślnie

chyba jedynka
    D40 + Sigma18-200 + Nikon 35 f1,8

Domyślnie

1-ka najciekawsza.

Nie wiem co ze zdjęciami zrobiłeś w sensie stopnia obróbki ale zrobiłeś to za mocno. Szum/ziarno specjalnie dodałeś, czy to przez wysokie ISO ?
    Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów