Szukaj
Jak dla mnie to 3 najładniejsza, poza, emocje, może nieco kontrastu dodać.
Jedynka również ładna, ale przeszkadza rozbłysk w LD.
na początek: nie podoba mi się obróbka typu clarity +100 czego wynikiem jest m.in brzydka " brudna i spocona" cera. Zdjęciowo trójka by jeszcze uszła lecz trochę za ciasno no i ten ruch głowy - wolałbym spokojne. Modelka ma potencjał, trenuj dalej![]()
Nie no aż tak suwakami nie szalejęPrzyznam, że wiele czasu straciłem na próbach pozbycia się efektu brudnej skóry i jak widać do końca się nie udało - może po części dlatego, że dziewczyna była już rzeczywiście spocona ze względu na panującą duchotę. Chciała doprowadzić się do porządku, ale poprosiłem żeby tak została do końca, bo spodobał mi się klimat dusznego letniego popołudnia.
Ja również wybieram 3kę - moment idealny - jeśli chodzi o obróbkę to do takiego wesołego momentu troche nie pasuje mi ten "hdr" - jakby tak zmniejszyć efekt o połowę chociaż
Fajne kadry i przekombinowana obróbka, która przeszkadza w odbiorze niestety.
fotohobbysta
Podoba mi się 1 - fajny klimat i nie przeszkadza brak ostrości.
12 14 28 35 85
chyba jedynka
D40 + Sigma18-200 + Nikon 35 f1,8
1-ka najciekawsza.
Nie wiem co ze zdjęciami zrobiłeś w sensie stopnia obróbki ale zrobiłeś to za mocno. Szum/ziarno specjalnie dodałeś, czy to przez wysokie ISO ?
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Skontaktuj się z nami