Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Logowanie do FB i dziwny problem

Od kilku dni mam problem z zalogowaniem się bądź wręcz otworzeniem strony logowania FB. Co ciekawe problem dotyczy tylko domowego PC. Z 2 telefonów, tableta i laptopa problemu nie ma. Z PCta otwieranie strony trwa wieczność. Wyczyściłem ciasteczka itp i niestety nic nie pomogło. Jakieś podpowiedzi ?

Domyślnie

olej face wchodź na forum nikoniarzy

Domyślnie

A do logowania uzywasz może FireFoxa?
    Miałem podobny problem FireFoxem kilka dni temu. Objawiało się to zwiechą programu, a po kilku, kilkunastu minutach wyskakiwał komunikat o błedzie javascriptu.
    Pomogło odinstalowanie, usuniecie wszelkich katalogów Mozilli, które zostały po deinstalacji i ponowna instalacja najnowszej wersji programu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Ja mam to samo z FB, trwa to i trwa.
    A co do Nikoniarzy - to wszystko elegancko śmiga (no może poza tym, że od pamiętnego przeskoku w czasie w zakładce "nowe posty" nie pokazuje niektórych wątków, a z poziomu pod-forów nie ma przy nich - tych wątkach - znaczka 'przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta').
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Sprawdzałem z explorera i niestety jest to samo Uniemożliwia to praktycznie zalogowanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Sprawdzałem z explorera i niestety jest to samo Uniemożliwia to praktycznie zalogowanie
    Zresetuj router w domu........powinno zadzialac.

Domyślnie

U mnie fb działa bezbłędnie, pewnie problem w systemie, wiruchów napchałeś

Domyślnie

Wirusów nie mam i restart routera i modemu sprawy nie rozwiązał

Domyślnie

A z innej przeglądarki próbowałes?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    A z innej przeglądarki próbowałes?
    Pisal, ze tak.......mialem takli problem i restart routera rozwiazal problem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów