uwierz mi że jakbym dał faceta w garniaku to byłbym posądzony o sprofanowanie stylu rockabilly![]()
Szukaj
uwierz mi że jakbym dał faceta w garniaku to byłbym posądzony o sprofanowanie stylu rockabilly![]()
w tamtych czasach w garniakach nie chodzili ?może być modelka w rocka i model np który wychodzi z pracy z biura i daje ognia kobitce , bo nie sądze że makler biegał w dżinach i koszuli w krate z bandanką na udzie
![]()
az prosiłoby się o bardziej klimatyczne swiatło. Za jasno moim zdaniem. Tło również za jasne i takie to wszystko bez klimatu.
Jak dla mnie ten pin up jest mało pin up'wowy. Chyba będę mało oryginalny, ale brakuje mi trochę emocji u pani z lewej strony. Jeśli już to powinna być bardziej uśmiechnięta i 100% więcej to pokazać. Nie wiem, czy ktoś by chciał wieszać sobie te panie na ścianie, bo w końcu w tym trendzie to występuje.![]()
a jakby było tam moje logo "foto ślubne" to byś oceniał pod kątem ślubniaka?
Ale tam jest Pin-up Project akurat. I jeśli dodać do tego taką a nie inną stylistykę zdjęcia, to skojarzenie z tym co w logo jest jak najbardziej naturalne. Na dodatek wspomniałeś gdzieś tam po drodze o Rockabilly, a więc stylistyce bardzo do pin-up zbliżonej i mającej z pin-up sporo wspólnego.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Skontaktuj się z nami